MDG vil ha svart-hvitt TV tilbake - forbyr farge-TV i Oslo

 
MDG vil ha svart-hvitt TV tilbake - forbyr farge-TV i Oslo
Loading...
Loading...
MDGs Kim Li Lang, sier til NSB at fargepatronene i farge-TVer mest sannsynlig forurenser mer enn folk aner, mens svart-hvitt TVer kun har svart fargepatron og forurenser langt mindre.

Som vanlig uten belegg, gikk saken fra en betent lilletå til et kraniebrudd på få minutter under MDGs semihalvårlige kvartalskomitemøte hjemme i kjellerstua hos partileder Rasumss Hansen sist Fredag.

Det var representanten fra Lillesum, Abu Rabid Ali, som framsatte forslaget etter å ha fyrt opp en joint med smell i.

- Hør, de fargepatronene er noe dritt! ropte han plutselig høyt, mens han kikket på hendene som var helt svarte.

Det skyldes nok at han er fra Somalia, og ikke at han hadde jobbet, men flere hev seg på og hevdet det samme. Dermed slo Kim Li Lang opp fargepatroner på internett, og fikk hele 489,765,000 treff de begynte å gå gjennom. Men allerede etter de første hundre og tolv sidene fikk partilederen nok og skar gjennom.

- Alle ser jo at disse sidene er kliss like, bare med forskjellig navn, så bare velg en! kommanderte Hansen, som dessuten så dårlig da han sto bakerst.

Så begynte de å granske innholdsdeklerasjonene på blekkpatronene og fant mye uhumsk innhold de ikke kan forklare, og som MDG nå mener fabrikantene av farge-TVer prøver å holde skjult.

- Ingen tvil om at dette er farlige saker. Skal man fylle på en TV selv og bommer, så blir det utslipp man ikke aner konsekvensene av, sier Kim Li Lang til Nettoavisen.

MDG krever derfor strakstiltak gjennomført, noe som for Oslos del vil ramme brått og nådeløst, da de var den eneste byen som valgte denne glade gjengen til å regjere.

- Vi har allerede bestilt 60,000 brukte svart-hvitt TVer fra Polen, Litauen og Romania, som vil bli solgt med innbytterabatt for farge-TVen, og de som ikke leverer fra seg TVen risikerer dagbøter, sier Li Lang.

PC-skjermer omfattes ikke av forbudet, i følge Kim Li Lang. Det skyldes at de ikke fant hull for påfyll av blekk, og derfor ble det konkludert med at en annen teknologi var blitt brukt. Det samme med mobiltelefoner.

Forslaget skal på høring i Stortinget når de trer sammen etter juleferien rett før påske, og får det flertall, vil alle landets farge-TVer måtte skrotes.

- Du kødder? var alt FrPs Siv Jensen rakk å si, før hun begynte å gapskratte og la på røret.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.70/5
Rating: 2.7/5 (121 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.