- Gro kan være et troll eller en blånisse

 
- Gro kan være et troll eller en blånisse
Loading...
Loading...
Etter at det ble kjent at landsmorderen, Gro Harlem Brundtland, i likhet med troll og blånisser, ikke tåler dagslys, kommer nå statsmeterolog hos danske DMI, Preben Elkjær, med en oppsiktsvekkende teori:

- Gro kan være et troll eller en blånisse, påstår han.

At Gro er et troll, er forsåvidt ikke en ny teori. Den ble først framsatt av Carl I Hagen allerede i 1931, og etter det har teorien fått feste i vel halvparten av befolkningen. Men nå mener altså den danske meterologforeningen med DMI i spissen, at vi har med et verifiserbart troll å gjøre, og det kan bevises, påstår Elkjær.

- Alle vet at norske troll blir til stein om de møter sollys, så det er bare å invitere henne med ut i sola. Det samme gjelder forsåvidt for blånisser, så sjansen er 50/50 for at hun er en blånisse, sier statsmeterologen, som før Jul så hele NRK dokumentaren om blånissene på DVD, sammen med jentungen på fire.

Vampyr

Selv om Preben Elkjær overhodet ikke er i tvil om at Gro mest sannsynlig er et troll eller en blånisse, er det andre som har litt mer troverdige teorier.

- Gro er mest sannsynnlig blitt til en vampyr og kan kun jakte om natten, mener statsviter Vladimir Bresnjev ved det russiske konsulatet i Oslo.

I følge Bresnjev er det helt vanlig i Russland med vampyrer, som er en arv fra nabolandet Ukraina, der Russland for øyeblikket holder på å nedkjempe en hel hær av vampyrer, sier han.

Denne teorien er forsåvidt heller ikke ny, da Gro flere ganger ble kalt vampyr da det ble kjent at hun ikke betaler skatt, men snyter seg med tusenlapper.

Vanlig korrupssjonsomgangssyke

Korrupsjonsjeger Evy Fjolli, sier til NSB at Gro sannsynligvis er rammet av såkalt korrupssjonsomgangssyke, som kan slå ned som en islamsk selvmordsbombe om man har bedrevet tung korrupsjon og har blitt smittet, eller at det har kommet snikende gradvis.

- Driver man for mange år med lyssky virksomhet, tåler man til slutt rett og slett ikke lyset, sier Fjolly.

Hun mener Gro er sleip nok til å ri av stormen, men at det vil ta tid.

På sosiale medier går debatten ivrig og teoriene er mange. Det går i alt fra alien til demon, og flere har nå foreslått å varsle Sam og Dean Winchester om saken, mens andre hinter om Mulder og Scully.

Uansett hvilken teori som stemmer, vi vil nok få svaret den dagen Gro krabber ut av kista, glemmer seg og drar fra gardinene.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.73/5
Rating: 2.7/5 (105 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.