Vi anmelder boka til Knarvik - som Gule gjør

 
Vi anmelder boka til Knarvik - som Gule gjør
Loading...
Loading...
Den mye omtalte boka til dokunstneren Thomas Knarvik, "Livet Leker," som visstnok er en grensesprengende satirisk basert roman på nippet til en dokumentar, har høstet mye kritikk. Spesielt hard har kritikken vært fra Sverige, der en eller annen skummelt utseende innvandrertype ble framstilt som en ape. Dermed gikk svenskene i vranglås, for så mye hår nektet de på at noen i landet hadde, og rompehullet var dessuten gedigent overproposjonert.

Som en redaksjon som er vårt samfunnsansvar bevisst, har vi derfor valgt å anmelde boka, dog som NRK-ekspert Lars Gule gjør, nemlig uten å lese den først. Gule har ved flere anledninger anmeldt bøker uten å åpne dem, som for eksempel Helge Storhaugs “Islam - Helvetes møl,” som har solgt til platinum i Polen og Ungarn. Han regnes derfor som ledende på feltet “fjernanmeldelser,” og nå tar flere etter.

Så, uten å ha lest en linje, finner vi boka rimelig sikkert ganske interessant, samtidig som den for mange vil oppfattes som relativt uinteressant. Noen vil også le, mens andre vil rynke på nesen. Det er ikke på grunn av at papiret er fra do, selv om Knarvik blir kalt dokunstner, men på grunn av det litterære og billedlige i boka. Det mest slående er allikevel at boka er såpass tykk og stor, men Knarvik forklarer at man på den måten kan feste en stokk til boka med gaffatape og bruke den som slegge - i selvforsvar.

Vi har valgt å gi boka terningkast 6, mest fordi Knarvik er kul, men også sånn at kritikken er såpass god at vi gleder oss til å lese den.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.67/5
Rating: 2.7/5 (83 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.