Jagland starter engelskkurs sammen med Solberg

 
Jagland starter engelskkurs sammen med Solberg
Loading...
Loading...
Leder av Europarådet, tidligere statsminister Thorbjørn Jagland, kjeder seg såpass mye i jobben som topprådgiver, siden ingen fatter hva han vil fram til og derfor unngår ham mest mulig, at det har medført en masse dødtid, men dette kommer nå nordmenn i Brussel til gode. For i samarbeid med tidligere internasjonale rallystjerne, Petter Solberg, som også kjeder seg etter at han la opp, har de to nå startet grunnkurs i folkelig engelsk, som er veldig nyttig i Belgia.

Jagland, som har lang og bred erfaring internasjonalt, der folkelig engelsk er det foretrukne språket ifølge ham selv, visste at Petter Solberg også var kyndig innen folkelig engelsk, da han som intervjuobjekt for bilinteresserte over hele verden har måttet lære seg det. Han tok derfor kontakt i Juni, og etter det har de to brukt utallige tusenvis av timer for å snekre sammen kurset.

LES: Petter Solberg blir kjørelærer for flyktninger

I en pressemelding, gjengitt av NSB og av enkelte svenske ukeblader, annonserer Solland Internasjonal (en miks av de to etternavnene) det nye kurset. Vedlagt er første del, med fasit, som ifølge Jagland bør være grei skuring for de fleste. Det er vanlige norske uttrykk de to har oversatt til folkelig engelsk:

Ikke vær så eplekjekk.
Don't be so apple handsome

Du må bare bite i det sure eplet.
You just have to bite in the sour apple.

Ikke gå rundt grøten.
Don’t walk around the porridge.

Det er ugler i mosen, for å si det mildt.
There are owls in the moss, to say it mildly.

Ha det på badet din gamle sjokolade.
Bye bye at the bathroom, you old chocholate.

Elle melle, deg fortelle. Skipet går. Ut i år. Rygg i rand, to i spann. Snipp, snapp, snute, du er ute.
Elle melle you tell. The ship goes. Out this year. Backing into the ridge, in tandem. Snip, snap, snout. You are out.

Hallo på do, din gamle sko.
Hello on the toilet, you old shoe.

Det er ikke farten som dreper, det er smellen.
It’s not the fart that kills, it’s the smell.

Ut på tur, aldri sur.
Out on a trip, never angry.

Du ser ikke ut i måneskinn.
You don't look out in moonshine.

Nå har du slått på stortromma.
Now you have hit on the big drum.

Ikke vær så høy på pæra.
Don’t be so high on the pear.

Morgenstund har gull i munn.
Morning time has gold in mouth.

Ta deg sammen!
Take you together!

Midt i smørøyet.
In the middle of the eye of the butter.

Solland Internasjonal presiserer at kurset er mye lenger, og at vanskelighetsgraden stiger for hver seksjon, til folk nærmest sitrer av spenning.

Så dersom du planlegger et besøk i Brussel, anbefales kurset på det varmeste, av Jagland selv. Kursavgiften er satt til 800 Euro, og det varer i underkant av en time. Interesserte kan bare ta kontakt med Jagland via Skype eller Facebook, eller Solberg, om noen vet hvor han er.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.94/5
Rating: 2.9/5 (103 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.