Vi har oppklart Rema-mysteriet

 
Vi har oppklart Rema-mysteriet
Loading...
Loading...
Den finske lokalavisa Addressa skriver at Rema1000 er begynt å reklamere med bokstaven Æ, og at absolutt ingen forstår en millimeter. Men vi har funnet svaret, og det er supert!

Vi siterer:

"Busskur landet over har fått en blå reklameplakat der det står «Æ kjæm snart». Rema 1000 har også lagt ut plakaten på sin egen facebookside.

Men Rema vil ikke si noe om hva det betyr når dagligvarekjeden leker seg med en æ. Bokstaven æ på reklameplakatene er skrevet med samme skrifttype og farger som Rema-logoen.

Remasjef Ole Robert Reitan har også lagt ut et bilde av Rema-butikken på Trondheim torg der navneskiltet er endret til Ræma 1000. «Hæ?» er Ole Robert Reitans kommentar til bildet. På sosiale medier går debatten om hva dette kan være."


Dette måtte selvsagt oppklares, så vi sendte vår tøffeste revolverjournalist over til Rema Headquarters i Trondheim for å undersøke saken.

Espen Bruce Lee, som også figurerer som moderator hos Gu'bedre, noe som kan forklare hvorfor folk ikke tør å kommentere på siten, men er tøffe i trynet i lukkede grupper på Facebook, der de tror Bruce Lee ikke følger med, stjal derfor et F16 og fløy til trøndelags hovedstad, der han uanmeldt troppet opp hos Rema.

Lee, en topptrent og toppkjent tidligere torpedo, kan med rette kalles en ekte revolverjournalist, da revolveren brukes like mye som pennen under intervjuene, og er grunnen til at folk kan stole på sannhetsgestalten i alle våre reportasjer.

Da han ankom hovedbygget sparket han opp døra av gammel vane, selv om den var åpen. Så gikk han inn og mot en vettskremt, skjelvende resepsjonist og krevde Reitan foran seg innen to minutt.

Et gammelt byjungelord heter: "Gi Bruce Lee viljen!" og dette hadde tydeligvis nådd helt til Trondheim, for han hadde ikke før sagt det og Reitan sto foran ham og lurte på hvem i helvete som hadde smadret hele hovedinngangen.

Så, med et fast grep og noen kommanderende ord, ble et øyeblikkelig intervju arrangert der og da.

- Denne Æen som dere har klistra opp overalt, hva faen betyr det? spurte Lee, og gikk som vanlig rett på sak.

Reitan kom med en lang utredning, men Lee fattet null av trøndersk og tok opp alt på bånd. Da Reitan var ferdig, ble han advart mot å fare med tull, men uten at Lee forsto svaret, tvang han ham til å skrive en erklæring i blod, at alt han hadde sagt var den hele og full sannhet, signert.

Dermed har vi hyret inn en trønder til å dekode intervjuet, og kort fortalt kommer det nå en Rema1000 butikk i alle busskur der denne reklamen henger. Folk må derfor stå ute i regnet, men kan til gjengjeld kjøpe billig middag med seg hjem mens de venter på bussen. Æ er kort og godt en innsparing, for Æ blir billigere enn JEG, som åpenbart blir tre ganger så dyrt, i følge Reitan, i følge trøndertolken.

Så nå vet du det. Del med naboen.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.66/5
Rating: 2.7/5 (77 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.