Toalettpapir vil koste 69,- rullen i Oslo framover

 
Toalettpapir vil koste 69,- rullen i Oslo framover
Loading...
Loading...
Miljøpartiet De Grønne, også kjent som MDG, har fått gjennomslag for en av sine kjernesaker i miljøpolitikken, dyrere toalettpapir.

Da folk generelt bruker for mange tørk kun for å være på den helt sikre siden, ønsker partiet å øke prisen. Radikalt.

Fra nyttår blir det derfor en ekstra kommunal tilleggsavgift på alle doruller solgt i hovedstaden, og MDG lover at det kun er trinn 1 som nå er vunnet.

- Vi ser helt klart behovet for å regulere folks dovaner, og ved å gjøre toalettpapiret svindyrt, vil folk tenke seg om før de bruker unødvendig mye, noe som både vil berge urskog i Libbatullistan og berge brukte melkekartonger fra å ende i en tragisk mørk skjebne, sier MDGs talskvinne i Oslo, Kim Chin Chong, i følge tolken, Kam Lam Lang.

MDG regner med at så mye som rundt 90 trær kan berges i Libbatullistan, kun på grunn av restriksjonene i Oslo. Men MDG ønsker å utvide.

- Tenk hva dette kunne gjort på landsbasis, sier Chin Chong, og setter to skjeve øyne i fotografen.

Møter motstand

Leder av handikappforbundet for diaretikere, Tyne Supe, sier i en krass og avbrutt kommentar på Twitter at hele forslaget stinker.

- Vi kan like gjerne tørke oss i ræva med 20-kroninger, 900 ganger til dagen, regn se..., sier Tyne Supe i den avbrutte kommentaren.

Heller ikke tidligere integreringsminister Sylvi Brustad er imponert.

- Jeg tørker sverdet hver dag med cirka fire ruller toalettpapir, etter at jeg har slipt og oljet det, og nå må jeg ta med toalettpapir fra bygda. Det er helt hårreisende, sier hun.

Møter ekstra sterk motstand i nord

Noen av glosene som har kommet fra Nordland FrP egner seg definitivt ikke på trykk, og flere representanter av partiet har fått besøk av PST i ettertid, men det skyldes på kommunikasjonsproblemer og en “jævla søring” som politimester.

Kan bli doblet

MDG ønsket i utgangspunket en pris per dorull på 150,- men byrådsregjeringssjef Rayban Johansen sa nei. Han har som kjent vetorett i alle saker og er forbruker selv. Imidlertid har MDG fått lovnader om en dobling av prisen om de kommer opp med et forslag til gratis parkering uten at det koster penger.

Muslimsk likegyldighet

Da forslaget var på høring, fikk alle islamske trossamfunn en kopi og ble bedt om tilbakemelding, i tilfelle forslaget skulle kollidere med religiøse krav og forbud, men ingen sendte svar i retur.

I følge NRK-ekspert og orakel på alt mulig, Lars Gule, skyldes likegyldigheten en underbevisst trang til å unnlate å skrive meningen på Facebook, typisk underdanige offermulimer, mens andre eksperter skylder på kulturforskjeller, altså at muslimer gir blaffen i norsk dopapir siden det går i sten og vann uansett.

- Dersom forslaget også får gjennomslag på vestlandet, står ikkje verå te påskje, sier FrP Os.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.67/5
Rating: 2.7/5 (89 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.