KrF Nordland krever de 10 bud modifisert til lokale forhold

 
KrF Nordland krever de 10 bud modifisert til lokale forhold
Loading...
Loading...
I følge sikre kilder i KrF, har Nordland KrF i samarbeid med Alta KrF og lokallaget i Ballangen, nå krevd at de ti bud modifiseres til å tilpasse seg nordnorske lokale forhold. Grunnen er i følge de samme sikre kildene, at nordlendinger frykter dommedag mer enn andre nordmenn pga fyll, hor og bannskap, og dermed ber de landsstyret sentralt om fritak for de rigide reglene, skriver NSB Nordlandsbanen.

Forslaget til reviderte bud for Nord-Norge er som følger:

1. Du skal ikke ha andre guder enn meg. Og helst ingen andre avguder heller, selv om vi ser gjennom fingrene med sprit og kortspill.

2. Du skal ikke misbruke Guds navn. Med unntak hvis man er skikkelig forbanna eller skikkelig glad, og selvfølgelig hvis man trenger å sprite opp en historie eller får overraskende nyheter.

3. Du skal holde hviledagen hellig. Middagsluren skal holdes enda helligere.

4. Du skal hedre din far og din mor, hvis du vet hvem de er.

5. Du skal ikke slå i hjel. Det holder lenge med å drefse dæm over auan.

6. Du skal ikke bryte ekteskapet. Så sant han ikke driver å gjør sæ til nedpå pøbben i helgan, og baser i halmen med noen lokale sjarkhorer. Da kan du kaste han til hælvette på hode og ræva ut.

7. Du skal ikke stjele. Men lån på ubestemt tid er greit.

8. Du skal ikke tale usant om din neste. Unntaket er om det dreier seg om en skikkelig hestpeis eller hvis du har hørt noe saftig sladder om noen fra noen andre.

9. Du skal ikke begjære din nestes eiendom, men å plukke litt multer der burde stort sett gå greit.

10. Du skal ikke begjære din nestes ektefelle eller hans arbeidsfolk eller andre som hører til hos din neste, ihvertfall ikke hvis det er sjanse for at han får vite det.

Leder av KrF, Knut-Arild Bondevik, har fortsatt ikke kommentert utspillet fra nord, men nestleder Signe Trøtt, sier til TV3 at forslaget vil bli behandlet på samme måte som alt annet fra nord, altså at det vil ta noe tid.

Synes du forslaget har noe for seg, eller vil du at nordlendinger skal fortsette å slite med dårlig samvittighet?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.60/5
Rating: 2.6/5 (68 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.