Brende: - Fordømmelser vil bli yrket

 
Brende: - Fordømmelser vil bli yrket
Loading...
Loading...
Den norske gave og fordømmelsesministeren, Bjørg Brende, som i en årrekke har gitt gaver til noen og fordømt andre, planlegger nå å fortsette med det samme etter at den politiske karrieren er over.

- Jeg har gitt vekk såpass mye penger og giverviljen har vært så stor fra min side, at jeg til og med har “lånt” fra syke og eldre for å kunne gi en skarv til Brasil, ellers hadde det sett spøke ut for strandvolleyball for kvinner under OL, bedyrer Brende, og forteller videre om store planer for et eget gave og fordømmelsesbyrå.

BGOF, som byrået kommer til å hete, står for Brendes Gaver og Fordømmelser, og både prinsesse Marita Lois og kronprins Håkon Magnetus er hentet inn som adelige beskyttere av den høyst frivillige organisasjonen. Samtidig planlegger Brende å få kronprinsesse Mette-Marie til å lese opp fordømmelsene på blidt sørlandsk i stedet for trøndersk, som få forstår, men som har vært en direkte årsak til at Brende har blitt en så populær gave og fordømmelsesminister.

- Det høres så riktig ut når jeg sier det, men jeg forstår jo at store grupper i Oslo og på østlandet ikke forstår så mye av det og flirer av hele greia, sier Brende med et sjarmerende trøndersk glis der snusen spyttes i alle retninger idet han åpner kjeften.

Brende regner med å starte byrået den dagen Erna Solberg blir lei av å si “hæ?” hver gang han snakker, og at hun heller vil ha en fra Bryne, der de snakker mye breiere. Dette er imidlertid noe han har full forståelse for, da han til og med har problemer med å forstå seg selv av og til.

Han røper samtidig at gavene vil bli gitt som før, i samarbeid med den norske regjeringen, men i stedet for å sende trailerlass med penger over fjorden til Clinton Funderingen i USA, kan Norge nå heller gi pengene til ham, så kan han fordele videre til gamle venner og bekjente som før.

Løsningen med et byrå i stedet for en ministerpost, som både fritar det norske folk fra å høre en eneste påtatt sjokkert fordømmelse igjen fra Brende, siden både Mette-Marie og mer kjente artister som innleide Cher og Brus Springstin kommer til å framføre dem i stedet, er til det beste for landet, påstår flere. De to sistnevnte artistene vil følgelig synge fordømmelsene, og fra Amerika meldes det at de har lagt seg i hardtrening for å lære norsk sammen med Hjeltnes og Grini på overlevelsestur i Chicago. Sekvensen filmes av TVNorge.

- Den raskeste veien til mannens hjerte er ikke via magen, men gjennom brystbenet med en kule fra en 45, sier Springstin stolt på perfekt norsk til Hollywood Revolver, etter kun to dagers overlevelsestur i ghettoen i byen, der de har måttet forsvare seg fra alle kanter.

- Vi fordømmer mye her, og jeg vet ikke engang hvor vi skal starte, nynner Cher, på samme perfekte norsk, men så har hun også familie i Steinkjer, der navnet stammer fra.

Brende er glad flere store navn har vist interesse etter at oljefondet ble sprettet for lønninger, og han tror det er verdt det.

- Det er kun snakk om vel 28% av fondet, og man må bruke mer penger for å tjene mer enn man bruker, sier Brende.

Hva mener du? Er det bedre at Mette-Marie, Cher og Åge Alexandersen fordømmer, noe som hvertfall gir mening, eller kommer du til å savne trøndersk fordømmelse der man kun klarer å tyde navnet, siden teksteren også har gitt opp?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.61/5
Rating: 2.6/5 (79 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.