Merkel kan bli norsk statsminister - om hun taper i Tyskland

 
Merkel kan bli norsk statsminister - om hun taper i Tyskland
Loading...
Loading...
Den tyske Rikskeiseren, Angelina Merkel, som stiller til valg i Tyskland til våren, kan om hun taper der, satse på en karriere som toppolitiker og statsminister i Norge i stedet, som flyktning og asylsøker, melder NSB.

- Om asylsøknaden hurtigbehandles er det mulig for henne å stille i valget til høsten ja, bekrefter styreleder i UDI, Finn Fram.

Forslaget om at Merkel bør melde overgang til Norge, og dermed gå motsatt vei av proffe Jørn Andersen (som dessverre endte opp som ballgutt i Nord-Korea), ble framsatt av Venstres Trine Sofie Grande, i nok et oppmerksomt øyeblikk. Hun var nemlig midt i en Pokemon-jakt og tenkte seg derfor ikke om, noe hun har lagt seg til som en forferdelig stygg uvane etter at hun fikk ny telefon til Jul i fjor.

Uttalelsen fra Grande slo selvsagt ned som en russisk Tomahawk-rakett i Berlin, der absolutt ingen hadde tenkt tanken engang. Et hastemøte i Merkels parti DUM tok derfor bare i underkant av ett kvarter, og så var det var bestemt.

- Angelina Merkel flykter til Norge og vil søke asyl der om hun taper valget og får det tyske folk på nakken, heter det i en pressemelding fra det tyske rikskeiseriet, gjengitt av danske DMI, fritt oversatt fra tyske Das Walt.

Videre opplyses det at Merkel kommer til å stille for AP, og det betyr i så fall at Judas Garh Støre vinglende må trå til en eller annen side, sånn at hun kan snike direkte i køen. Og med all den politiske tyngden Merkel har i sekken, både på godt, vondt og katastrofalt (svært bra iflg AP), kan høstens valg bli mer spennende enn noen på forhånd ville ha trodd. FrP, som før meldingen fra Tyskland kom lå an til et brakvalg med 80-90% av stemmene i Os, har nå dalt til rundt 64,87% i samme by, da noen kjenner tyskere, mens andre nå dropper hele valget.

Men mye av spenningen ligger bokstavelig talt i om Merkel klarer å gjøre seg forstått på tysk, eller om hun klarer å lære seg det norske språket på et par uker. Dessuten er det enkelte steder i Norge man bare ikke stiller seg opp på en talerstol og skriker hissig på tysk, som i feks Narvik eller Rukjan, der tyskerne hadde et gigantisk HB apparat som trønderne tok ut i ren misunnelse under krigen. Begge steder risikerer tyskere skambank fortsatt.

Så langt har ikke Støre kommentert saken, men de to nestlederne, Jihadia Takbir og Trond Griske er ikke spesielt imponert og føler seg forbigått.

- Dette må selvsagt landsmøtet stemme over, men det er veldig urettferdig om en tysk innvandrerer uten norske røtter kan bli statsminister, sier en rasende Takbir, som ber oss huske på nazistenes invasjon rundt juletider for noen år siden.

- Hun kan da for søren ikke norsk engang, sier en svært skuffet Griske, som i flere måneder har håpet sjefen skulle få en telefon fra Brussel, sånn at han kunne overta.

Men noe norsk kan faktisk Merkel, etter flere påsketurer med Horst Derrick og Harry Klein i Jotunheimen.

- Gudd dagg, jah her er en spor, sier Merkel til TV2, og høres ut som Derrick på norsk, før hun svarer som Harry Klein:

- Absolutlingzharffen, her er en spor til, sier en smilende og overbevisende Merkel, som tror valgkampen på litt gebrokken Jotunheimsdialekt går helt fint.

Merkel ønsker imidlertid noen umiddelbare endringer før hun eventuellt overtar. Mottoet til AP, “En rose her og en rose der,” ønsker hun endret til “Arbeid gjør deg fri,” som hun mener bedre reflekterer Arbeiderpartiet.

Hun vil også ha en keisertrone på Stortinget om hun blir valgt, og uansett en på kontoret.

Støres slappe forslag om skarve 10,000 flyktninger, vil automatisk bli endret til minst 10 millioner, siden Norge har olje og tørrfisk i søkk og kav, og tørrfisk er halal om den ikke er for salt. Imidlertid skryter Merkel uhemmet av norsk u-hjelp, som hun mener er enestående.

- Norge gir bidrag til alle som vil ha, nesten uten unntak, og det har jeg de siste årene innført også i Tyskland, sier hun til Fredrikstad Arbeiderblad.

Gi din mening

Mener du Merkels solide erfaring fra EU og Tyskland er nok til å bli statsminister, eller bør nordmenn kreve at hun lærer seg både bokmål, flytende nynorsk, og den nøyaktige dybden på Lopphavet og Norskerenna før hun trer inn i en norsk regjering?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.52/5
Rating: 2.5/5 (86 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.