Farmen-vinner Ali knuste alle - kobles nå til prinsessen

 
Farmen-vinner Ali knuste alle - kobles nå til prinsessen
Loading...
Loading...
Etter at lekkede bilder viser en overlegen seier til Ali i Farmen, kobles han nå også til prinsesse Marita Lois. Han kan dermed vinne både Farmen, prinsessa og halve kongeriket.

Det var konspirasjonsnettstedet Verdens Gang (VG) som først kom med nyheten, som vanlig uten at den ble tatt alvorlig av særlig mange, men i følge NSB som nå bekrefter den, er Ali faktisk blitt kontaktet av slottet, imidlertid mest på grunn av navnet.

- Selve navnet Ali minner om Ari, som jo som kjent var den forrige typen til prinsesse Marita Lois, så det er bare for enkelthets skyld, sier hoffsekretær, Espen Aske Ladden.

For etter at det ble kjent at Ali kommer til å vinne Farmen, har ikke telefonen stått i ro.

- Jeg har flyttet den rundt omkring i hele huset, men finner liksom ikke rette plassen, bedyrer Ali, som legger til at han aldri gir seg, så han vil nok finne en plass til den til slutt.

I det siste programmet, som sendes Søndag, vil seerne få et innblikk i de kaotiske siste minuttene av årets farm, der folk ble holdt som gisler og Ali truet med jihad og selvmordsbombing på gallaen etterpå om han ikke fikk vinne, altså i ren vanlig midtøsten-stil.

Dermed tok ikke TV2 noen sjanser, og tvekampen måtte gjøres på nytt hele 32 ganger, til Ali omsider klarte å slå alle de andre. Rimelig suverent og når han først vant, da resten prøvde å la ham vinne siden det var blitt så sent på natt. Det vil si utenom de som fortsatt satt kneblet og bakbundet og var forhindret fra å delta.

Vi kan bare gratulere!
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.51/5
Rating: 2.5/5 (81 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.