Sparket minister smir lenker med svensk OL-håp

 
Sparket minister smir lenker med svensk OL-håp
Loading...
Loading...
Den sparkede tidligere islamistministeren i Sverige, Mehmet Kappelan, har giftet seg igjen. Brit Hägglund (19), den nye kona, har en personlig rekord på 11,98 på 500 meter fristil skøyting innendørs, og er en av sveriges store OL-håp på hjemmebane i 2028.

Og selv om den enorme farten på den nye utkårede ikke vært et problem under forlovelsen, innrømmer Kappelan at det fort kan bli et problem nå når de er gift og han må begynne å jage rundt for enten å få en klem eller geitebanke kona på islamsk.

- Hun er utrolig hurtig, spesielt på de første 50 metrene, og da er hun jo ute av huset og allerede på vei mot sentrum, sier han.

Brit Hägglund, eller Fatima Kappelan, som hun nå heter, blir kone nummer fire for Mehmet, og dermed er begeret fullt. Skal han ha flere koner nå, må han ut av landet eller sende et par av kjerringene ut av landet for å gjøre plass til nye.

Det svenske skøytelandslaget, som ikke var invitert i bryllupet da de er vantro superraske hunder, og heller ikke kunne ha kommet siden de er på treningsleir i Davos, har i en telefax allikevel gratulert ekteparet.

"Hei dere to, STOPP vi håper at denne STOPP telefaxen når fram før Brit, STOPP til lykke med dagen!"

Brit Hägglund dro nemlig direkte fra treningsleiren i Davos for å gifte seg, som bildet viser, med skøytedrakten på fortsatt, og hun skal tilbake til Davos rett etter bryllupet for å trene videre. Dermed blir det ikke noen hvetebrødsdager på ekteparet før treningsleieren er over, og den skal tilbringes i Malmø, der atmosfæren minner Mehmet Kappelan om barndommen, bare uten den kvelende heten.

- Skudd og bomber, skrik om hjelp og biler i brann, det er som å komme hjem, sier han, og får et sentimentalt uttrykk i munnvikene.

Mehmet Kappelan fikk som kjent sparken som islamistminister når det ble kjent at han prøvde å innføre en spesiell tyrkisk ulverase til Sverige, der ulver regnes som radikale dyr, som i Norge, og at han hadde spist sammen med dem.

Vi gratulerer paret og ønsker dem lykke til, og spesielt Fatima i OL. Det har vært skralt på skøytebanen for Sverige etter at Gunde Svan la skøytene på hylla.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.57/5
Rating: 2.6/5 (97 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.