Stefan Löfven blir muslim - heter nå Stefan Abdullah

 
Stefan Löfven blir muslim - heter nå Stefan Abdullah
Loading...
Loading...
Den svenske statsministeren kunngjorde på en direkteberørt regjeringspressekonferanse grytidlig i morgentimene at han og kona har konvertert til islam. Han ber nå om å bli kalt Stefan Abdullah, eller man kan også bruke hele det nye navnet: Abu Dabu al-Dabbi Stefan Abdullah.

Stefan Abdullah begrunner konverteringen med at det er veldig avstressende, både for han og kona, for de slipper stresset om morgenen.

- Ja, det er jo ganske mye mer avslappende å slippe å stryke skjorter og slips og stresse som en gal om man er uheldig og søler kaffe på skjorta etterpå. Nå står jeg bare opp og tar lakenet med med meg, samtidig som jeg bruker denne hvite badehetta på hodet, så slipper jeg å gre håret også. Og barbering er en saga blått... og gult.

En positiv iransk revolusjon

Han legger til at for kona har det vært som en positiv iransk revolusjon å konvertere.

- Kona ligger og drøser til det er to minutter til bussen går, og så trekker hun bare lakenet over hodet og labber til holdeplassen. Ingen lebestift å tenke på, ingen rouge og alle de der andre tingene som tar fire-fem timer hver dag, og ingen frisyre overhode, sier han.

Abdullah innrømmer imidlertid noen innkjøringsproblemer.

- Vel, før vi fant ut at kona må rive en glire i lakenet før hun går ut, var det en del nestenulykker i trafikken her, og nasen moste hun på første turen mot bussen, da en stolpe visstnok hadde flyttet seg. Så akkurat nå kom burka som manna fra himmelen, for hun er ikke et spesielt vakkert syn for øyeblikket, sier Stefan Abdullah.

Selv sliter han med skjeggvekst på overleppa, der det ikke vil vokse bart. Dette han har tenkt å fikse med å la nasehårene bli så lange at de dekker over hele overleppa, og han har allerede begynt å gro.

- Når ikke kona napper ut nasehårene hver dag, vokser de svin...eh, geitefort. Og nå ser hun dem ikke på grunn av burkaen, så de har fått lov å vokse, sier Abdullah og drar i de mørke nasehårstustene fulle av smuler, rusk og gørr fra sist tur på bønneteppet.

Ber 24 ganger i døgnet

Når det gjelder den islamske bønnen, som statsministeren ber 24 ganger i døgnet, som han har fått beskjed om, har han imidlertid ikke fått instrukser i hvordan han skal be, så det tar han litt forskjellig og på sparket for hver gang.

- Jeg aner virkelig ikke hva det er jeg skal gjøre når jeg skal be, så jeg tar det som trim mens jeg tenker på ting og tang eller følger med på TV. Noen ganger, spesielt under bønnene sent på kvelden og på natta, har jeg sovnet som en hundevalp med rompa opp og nasen godt plantet i teppet, og da fortsetter jeg bare sånn timen etter, når klokka ringer igjen for ny bønn.

Abdullah sa først at konverteringen overhode ikke har noe med islam å gjøre, men tok seg i det og skyldte på gammel vane.

Hater svinekoteletter

Nå som Løfven har blitt muslim, er det allikevel endel kjøreregler han har begynt å styre etter. For eksempel har han nå blitt livredd svinekoteletter, noe som tidligere var favoritten, og han går nå lange omveier rundt kjølediskene i butikken. Samtidig benekter han at jorda er rund, og begrunner det med at hvis fly hadde flydd rett fram, hadde de seilt rett av jorda om den bøyde så mye.

- Koranen er gørr kjedelig

På spørsmål om han har lest koranen og haddittene, svarer Løfven, eller Abdullah, at han begynte, men så spilte Hammarsby på TV, og da gikk det i glemmeboka i stedet.

- Det var dessuten det desidert kjedeligste jeg noensinne har lest, og jeg har lest både boka til Ari Behn og Maos lille røde, sier Abdullah, men forter seg å si at han ikke kom så langt i koranen, og at det derfor er grunnlag for å tro at handlingen tar seg opp spenningsmessig etterhvert, selv om plottet er rimelig forvirrende så langt.

- Den har en milliard lesere, så det er sikkert bare litt tregt i starten, som Ringenes Herre, Rambo, eller den siste Bond filmen, sier han.

Supert på jobben

I jobbsammenheng har han bare godord å si om konventeringen.

- Alle respekterer meg plutselig, utenom SD, men akkurat det er ikke noe nytt. Ingen som krangler med meg, for da sier jeg bare “rasist,” og den går de på hver gang og trekker seg, humrer Löfven, før han retter på badehetta som har sugd seg fast til pannen.

Stefan Abdullah har nå fått et ekstra kontor i samme etasje, som kan brukes til bønnerom. Der iler han hver time på slaget når han er på jobb. Imidlertid har det skjedd flere ganger at trafikken blitt stanset i alle retninger av svenske sikkerhetsvakter om han var stuck i bilen på vei til eller fra jobb og måtte be.

- Å holde bønnetidene er det aller viktigste har jeg fått beskjed om, og jeg aner ikke hva som skjer om jeg slutter å be, så det risikerer jeg simpelthen ikke, sier han, selv om han synes det er krevende å be så ofte, spesielt siden han ofte begynner å kjede seg etter bare noen sekunder på teppet.

- Noen ganger, eller som regel, er hodet bare tomt, og da er det kjedelig å bare ligge der på huk, bare fordi man må, sier Abdullah, som allikevel ikke har angret på endringen.

- Burkaen er genial, skryter Stefan Abdullah, som forteller at han flere ganger bare har dekket glira i lakenet på kona, sånn at det blir helt mørkt under, og da faller hun i dyp søvn som en undulat med det samme, sier han.

Han benekter samtidig tidligere anklager om å være kjøpt og betalt av det indiske reisebyrået Fly Emirates, som SD har antydet, og sier han stiller seg totalt uforstående til plakaten på veggen bak seg.

- Tilfeldigheter, sier han.

Det knyttes nå stor spenning til det allerede planlagte møtet mellom statsminister Løfven og kommende president Donald Trump i Washington i slutten av April neste år, og spenningen knytter seg til om han i det hele tatt slipper inn i landet.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.51/5
Rating: 2.5/5 (76 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.