Politiet lovpriser Soldiers of Odin

 
Politiet lovpriser Soldiers of Odin
Loading...
Loading...
Politiet i den lille bygda Stokke i Vestfold går nå ut og hyller initiativet Soldiers of Odin, som de mener er helt nødvendig for å sikre ro og orden. Spesielt på lørdagene mellom kl. 16.00 og 18.00, da nødsambandet blir skrudd av.

- Før ringte folk midt i tippekampen, så vi så oss nødt til å skru det av. Jobben er stressende nok fra før om vi ikke skulle ha konstant plagsom ringing å prøve å ignorere når vi ser fotballkamp. Derfor passer det utmerket at borgervern nå opprettes for å dekke de tidene politiet er utilgjengelig.

Soldiers of Odin har også fått låne den ene patruljebilen av lensmannskontoret, og lensmann Kvik Rask har rekvirert 180 gummibatonger med blyinnlegg til borgerverngruppen. Pepperspray har de fått allerede, men med beskjed om å spare på chillien, da chilli kun selges på innvandrerbutikken i bygda, og der setter ikke lensmannen sine ben.

Talsmann for Soldiers of Odin, ekstremt PR-kåte Ronny Alte, sier til lokalavisa Stokke Tiende at han er glad for støtten fra lensmannskontoret, og tar samtidig fram en flaske Baileys og en flaske med blandevann han har kjøpt til lensmannen som takk for hjelpen.

- Vi er mange, sier Alte, og viser til Facebookgruppa, der over 800 har meldt seg inn, både fra Sydney i Australia, til Chingchang i Kina, og selv fra Raqqa i Syria har en meldt seg inn.

Hvordan Ronny Alte skal få transportert alle utlendingene til Stokke for å patruljere i gatene er ikke klart ennå, men Alte sier at han jobber med en plan i Microsoft Draw og Powerpoint.

- Det blir en utfordring. Harald (Moen) havnet på sykehus med flere benbrudd etter at han havnet i klammeri med en livsfarlig innvandrerunge utenfor en barnehage, og jeg er ikke så sprek på Powerpoint som ham, sier Alte, som forklaring på hvorfor det drar ut litt.

Tidligere nestleder i Norwegian Defence League (NDL), Martin Hansen, sier i en kort uttalelse at han støtter Altes ledelse av Soldiers of Odin, og mener suksessen i Stokke, ene og alene skyldes Alte.

Også Rune Hauge, som overtok for Alte da han brått trakk seg som leder av NDL, tror Soldiers of Odin vil blomstre under Alte.

- Ja, e du spinngalen, itte enndeell (NDL) har jo Ronnien gjort bragsukksee med alt han har rørt. Bare se på Frihedspartiet å Pegida Nårrvei (Norway). Går så det kvine! Å rett før SIAN kollapsa å mysta adle medlemmane øve nåttå, va jo og strategen involvert. Han å kompisen Moen. De slutta, SIAN mysta 13,000 medlemmar tvert. Bevise bare ka slags organisatorisk supertalent Alte e, sier Hauge på nærmest uforståelig stavanger-dialekt, og legger til at Alte antagelig hadde rett da han gikk ut i TV2 og sa at NDL var ekstreme. Han nå tror Alte har havnet på helt riktig hylle med jobben som hærfører for en ikke-ekstrem patruljerende uniformert borgervernsgruppe.

Alte er smigret, men sier samtidig at han ikke har helt klart for seg hva han tenker bør skje om gruppen oppdager en innvandrer som begår lovbrudd - men at også dette er under utarbeiding.

- Vi har begynt på en instruks, eller mer retningslinjer, i Powerpoint, men som sagt havnet Harald på sykestua og må gå med gips både på armene og fingrene. Den, unnskyld spåket, drittungen tok ham skikkelig. Hvem hadde trodd 6 åringer kunne være så beintøffe? Det beviser bare at dem innvandrera starter med terrortrening tidlig, sier Alte, og rister på hodet så dobbelthaka svinger fram og tilbake med en skvalpende lyd.

Han forteller også at Soldiers of Odin har fått bedre samarbeid med politiet også andre steder i landet.

- Ja for eksempel i Kautokeino, der lensmannen også er kontaktperson for SOO, sier Alte, og legger til at gruppa i Kautokeino er mange. Hele lensmannens familie, og naboens.

Men det begynner å haste med å få ut de ikke-voldelige instruksene til nord-Norge, sier han, og røper at Soldiers of Odin - avdeling Kautokeino, var i nevekamp så sent som i helgen.

- To flasker brennevin på styrten, og det smalt i boksen for lensmannen. Han tok på seg Soldiers of Odin hoodien, satte seg på snøscooteren og dro ned på kafeen. Der banket han opp flere, før han arresterte seg selv og satte seg i arresten på lensmannskontoret. Så nå får vi også en rettssak å hanskes med, for han har anmeldt seg selv og fått bot, men han nekter å betale bota, sier Alte oppgitt, mens fettsleiken danser i takt med det fortsatt svingende hakeflesket.

Lensmann i Stokke, Kvik Rask, bekrefter planer om ytterligere og enda tettere samarbeid med Soldiers of Odin. Han vil at gruppa skal overta deler av politiets oppgaver permanent, som for eksempel veidirigering på regnværsdager og avhør av asylsøkere.

- Jeg forstår jo ikke en dritt av hva de sier uansett, så andre bør få sjansen, sier Rask.

Han legger imidlertid til at dette er en oppgave han antar vil forsvinne helt etterhvert, ettersom han tror behovet mer eller mindre vil bortfalle så snart leveransen med gummibatonger kommer.

Ronny Alte sier avslutningsvis at han, inntil Harald Moen er "fit for fight igjen", har valgt å endre navn på gruppa i Stokke. Fra Soldiers of Odin, til Soldier of Odin.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.76/5
Rating: 2.8/5 (119 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.