WikkiLiks lansert i Norge

 
WikkiLiks lansert i Norge
Loading...
Loading...
En norsk versjon av Julius Assanges Wikiliks ble lansert med brask og bram hjemme hos lederen av nystartede WikkiLiks på Mandag. Allerede er 113 lekkede eposter publisert på siden, og langt flere er i vente, sier initiativtager Herman Ronny Olsen, som fikk ideen etter å ha gått gjennom spamboksen.

- Mange av disse epostene bør folk få innsyn i, for korrupsjonen er åpenlys og påtagelig, sier Olsen, og tar nigerianske invitasjoner til snusk og korrupsjon som eksempel.

Han har derfor startet bloggen Wikkiliks.blog.adware.com, der folk kan lese lekkede eposter fra spamboksen hans. Samtidig anmoder han folk om å sende inn sine egne lekkede eposter, og påstår i skrivende stund at hele syv personer, hovedsakelig fra Russland, har tatt kontakt og vedlagt lenker og spam som vil bli publisert når han har kontrollsjekket og verifisert dem.

På spørsmål om hva han vil gjøre om han mottar hacket informasjon - som jo er ulovlig erhvervet, svarer Olsen at det ikke vil bli aktuelt, for grunnen til siden er ikke å hakke på folk, men å vise hva som faktisk skjer.

PST og politiet sier til NSB at siden foreløpig ikke har gjort noe ulovlig, men at de holder et halvåpent øye med den.

- Det er ikke ulovlig å ta skjermbilde av sine egne eposter og poste dem online, spesielt om det er søppelpost, sier politikonstabel Per Rask.

Dette er et uttrykk Olsen har svært lite til overs for.

- Når politiet kaller dette for søppelpost, viser det bare motviljen mot å ta tak i problemet. Det kan sitte hundrevis, kanskje tusenvis av nordmenn som har erhvervet seg enorme summer på bekostning av befolkningen i Nigeria, sier Olsen, som nå lover å poste opptil tyve skjermbilder til dagen framover.

Hva mener du? Behøver Norge sider som Wikkiliks, eller er det nok sider på internett allerede?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.33/5
Rating: 2.3/5 (73 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.