På tråden fra Amerika - Dette ble sagt

 
På tråden fra Amerika - Dette ble sagt
Loading...
Loading...
Gu’bedre har gjennom hemmelige kanaler både til Høyre og Venstre, som eneste medium fått tak i samtalen mellom kommende amerikansk president Donald Trump og vår egen statsminister Erna Solberg.

I følge høyst betrodde kilder varte samtalen adskillig lenger enn strengt tatt nødvendig, da den et par ganger ble satt på hold fordi jaktinstinktet overtok Solberg.

Her følger en transcript av samtalen, sånn som kildene (som sto ekstremt nær) husker den:ES: Yes hello, is it Donald Duck?

DT: Trump, it’s Trump, not Duck.

ES: How is the weather? Is it fine?

DT: Yes, thanks, it’s fine, but wha...

ES: Kan du noen ord på norsk?

DT: What?

ES: I read in Nettavisen that you are related to a Viking king, is that true?DT: What?

ES: Do you play Pokemon Go?

DT: What?

ES: But what do you think of Russia and Putin and all that, he is kind of cute, but little Putin.... Hold on one minute!

(Pause i samtalen mens Solberg jakter en Pokemon i Vandrehallen.)

ES: Hei, eg er tilbake, I’m back.

DT: Well, I just wanted to call you to strengthen the relations betwe...

ES: To sekund, Donald, two six, Donald!

(Ny litt lenger pause i samtalen mens Solberg jakter en ny Pokemon og hører på Prince.)

ES: I’m back. Sorry it was an emergency, it was a rare one.

DT: What?ES: A Pokemon.

ES: Hallo? ... Hallo? ... Hallo? .... Nei han la visst på. Da tar vi lunsj!
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.72/5
Rating: 2.7/5 (90 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.