Kreket har tatt både skjegg og øyenbryn før avreise Italia

 
Kreket har tatt både skjegg og øyenbryn før avreise Italia
Loading...
Loading...
Den nå utviste islamisten Mullah Kreket, har i påvente av at utvisningsdeportasjonsordren til Italia skal bli effektuert, funnet det best å rake både skjegg og øyenbryn før italiensk mafia begynner avhørene.

- Jeg er ekstremt hårsår, sier Kreket, i følge tolken, Brunjulf Meling, som fortsetter på saken i Napoli.

Kreket, som har alle Gudfaren-filmene og Scareface på VHS, forventer nemlig tortur når han ankommer Italia.

I følge Meling, er Kreket livredd. Mest for at de skal begynne å nappe ut hår, noe han er veldig følsom for, og det er grunnen til barberingen.

Han legger til at Kreket nå har bestilt 24 timers service for holde seg fri for hår, noe som blir belastet norske skattebetalere på grunn av Paragraf 11 Art. 1195, punkt 7, ledd 6, knekk 15, linje 2, i den norske rettleingsnormen for terrorister utvist til Italia, som sier at terrorister har krav på særlige forberedelser før deportasjon. Paragrafen samsvarer med FN deklarasjon 12987b, art 459, som er ratifisert av EU, PKK og Albania.

Synes du det er riktig at Mullah Kreket får ha 24 timers frisør og barberer til 1600 kroner timen hver, eller burde han sendes hårete til Italia. Gi din mening below, som de sier der Kreket havner etter Italia, utenom de som snakker kubansk.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.64/5
Rating: 2.6/5 (90 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.