General: Norge kan bli gitt til Russland i fredsgave

 
General: Norge kan bli gitt til Russland i fredsgave
Loading...
Loading...
Den amerikanske NATO toppgeneralen, Steve Imaska, sier til det russiske telegrafistbyråpet RATTATTAS, at Norge kan bli gitt til Russland som fredsgave. Forslaget, som forøvrig kom fra NATO-sjef Jens Stoltenberg, eller “Steklov,” som han utelukkende blir omtalt som i russisk media, skal nå behandles og stemmes over av utenriksministrene i NATO. Det er ventet massiv oppslutning om forslaget, og det er ventet at selv Danmark vil stemme for, pga misunnelse.

- Det er av samme grunn vi aldri gir Norge mer enn maks tre poeng i Melodi Grand Prix, utenom det året Dollie Delux vant, men det skyldes den gang stemmemaskiner vi hadde lånt fra USA, medgir den danske utenriksministeren Preben Lulle Lalle.

Nordmenn tvinges til å bytte navn

Årsaken til at Norge skal ofres og befolkningen tvinges til å skifte navn, for eksempel til Ivan, Olga, Vladimir, Raisa, eller et annet russisk-klingende navn, er motviljen og folkets hardnakkede motstand mot EU, bekrefter tidligere statsminister, Gro Hardtlem Brundtland, som er lynende forbanna av at EU innmeldelsen hun signerte har strandet på et mye simplere EØS.

Som kjent har det vært rimelig uggen stemning etter at Russland begynte å bombe jihadister USA har spandert et halvt statsbudsjett på i Syria, og spenningsnivået mellom de to supermaktene har ikke vært så høyt siden Russland moste USA i badmington under OL i Helsinki. Derfor blir fredsgaven sett på med stor spenning.

- Ja, det er spennende nå, sier general Steve Imaska, på telefon fra Amerika, eller hvor han enn var, noe som ikke ble spurt om.

Selve spenningen ligger i om Russland vil godta fredsgaven, da Norge grenser mot vanvittige Sverige. Rykter fra Kreml sier nemlig at det rynkes på nesen, men det kan også skyldes at kona til Putin var bortreist, så han prøvde å steke pizza på egenhånd. Dermed brukte han alt for mye chilli, og nå stinker store deler av Kreml utkastet kadaver.
 Dessuten ble et tidligere forslag om å overta Polen møtt med hånlatter.

Men dersom forslaget går gjennom hos NATO, EU, FN, CIA, KGB, og Russland godtar gaven, vil det bety store forandringer for folk flest i Norge.

* Russisk blir språket, og blir lært i skolen, som det eneste.

* Alle aviser vil bli utgitt på russisk, men i en glidende overgang på omlag seks uker, vil hvert tredje ord bli på russisk, sånn at nordmenn tvinges til å lære språket pga nysgjerrighet.

* Alle må bytte navn til russiske fornavn, og kvinner må legge “a” til etternavnet. F.eks. Bente Hansen, vil bli f.eks. Svetlana Hansena.

* Den populære russiske syslen brødkøer innføres, men det er nordmenn vant med fra polet, lyder beskjeden. Polet blir forøvrig en saga blått fra dag én, og sprit av diverse kvalitet og merker vil kunne kjøpes overalt.

Men noen lyspunkter er det tross alt. En dopingskandale ala Johaug, vil f.eks. overhode ikke være noen big deal og oppta media i ukesvis. Man blir dessuten automatisk mye mer brautende som russer, og det kan være nyttig i brødkøen. Et annet viktig moment er at flyktningestrømmer som f.eks. via Storskog jo helt vil opphøre, siden trygdene blir russiske. Og ikke minst, fyllekjøring blir lovlig, bare man ikke smadrer og blir tatt. I tillegg kan man stille stupfull på jobb. Na zdarovya!


------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.74/5
Rating: 2.7/5 (80 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.