København innfører forbud mot uteservering - kun tillatt på dager med frost

 
København innfører forbud mot uteservering - kun tillatt på dager med frost
Loading...
Loading...
København byråd har i sammensvergelse med Islamsk Råd, av deling Køben havn (IRADKH), innført forbud mot uteservering alle dager uten frost. Forbudet, som kommer som en følge av råd fra IRADKH, som de spesialiserer seg på, ble i utgangspunket ansett som strengt ulovlig, men Abid Habid Avbid, fra IRADKH, presiserte og forsikret flere ganger at det var lovlig i følge såkalt “Sherry-lov,” som visstnok er noe muslimer har. Altså at man kan forby uteservering, endog uten frykt for protester. Dermed ble det vedtatt, dog med sterke protester fra DF, som forlot byrådet for godt, og demonstrerte med å drikke seg fulle på veien.

Vedtaket betyr at uteservering av alkohol, som innbefatter bajer, danskenes nasjonaldrikk rett foran melk og surmelk, blir forbudt i hele København storby, og man må faktisk helt i utkanten av den totalt forvirrende byen om man ikke har GPS, for å kunne nyte en pils utendørs. For forbudet gjelder ikke bare serveringssteder, men utendørs generelt. Dermed blir grilling med pils i hagen forbudt fra 1 Januar neste år. Vedtaket innbefatter dog et fritak, og det gjelder alle dager med frost. Da kan man både grille og drikke seg sanseløs samtidig, og utesteder kan la folk sitte og hutre utendørs mens pilsen fryser til og lungebetennelsen nærmer seg utbrudd. Fritaket begrunnes med at innvandrere fra fjerne himmelstrøk stort sett holder seg hjemme og innendørs når det er svinkaldt, og at det derfor har minimal innvirkning på toleransen.

Politiet i København har fått beskjed om å prioritere oppkall vedrørende uteservering fra 1 Januar neste år, og la alt annet ligge, altså uforandret. Bøtenivået vil imidlertid variere, opplyser De Danske Politimenn, som er danskenes svar på UP, og forteller til NSB at de laveste bøtene vil bli gitt til folk som tar seg en pils utendørs i “grenseland,” altså at temperaturen svinger mellom 0 og 1 grad, mens de som bevisst våger seg til å starte uteservering i kommersielt øyemed når temperaturen beviselig er over et par grader, kan risikere bøter i millionklassen, løyvet inndratt, og i verste fall fengsel.

- Er det midt på sommeren, 30 grader, og folk tar med pils ut av et godkjent utested, uten at det reageres, blir vi nødt til å slå relativt hardt ned på det, men er det sånn at kelnere tar med pils ut bevisst, er det et alvorlig lovbrudd, og kan i verste fall medføre fengsel, sier Politi Komminnssionær Ann Holdt, fra Den Danske Politi Unionen Avd Københavne og Omliggende Sentrale Områder (DDPUAKOOSO).

I følge DDPUAKOOSO, som har innarbeidet en rapport fra DMI, er det uvisst hvor mange danske menn og kvinner som kan se fram til besøk av politiet neste år, men de tipper på rimelig mange.

Den danske justisministeren Søren “The Sheriff” Pinn, sier til lokalavisen EB, at han følger forbudet med argusøyne, spesielt nå som han har fått nye glass i vernebrillene. Han sier synet var 19 grader for lite til venstre, og det har det vært i flere år, men nå har han vært hos Specsavers, og nye moderne colabunner er montert. Dermed er synet nå 100% ute av takt og helt til venstre.

Dersom det blir en suksess for statskassen å drive inn bøter fra varme og øltørste i København, kan ideeen fort utvides til å gjelde i flere byer, sier Pinn, som først og fremst tenker kortsiktig. Han blir støttet av IRADKH, som lover å hjelpe til med å håndheve forbudene.

På den danske Facebook-gruppen “Bajer, skål!” med over 9 millioner danske medlemmer, er folk rasende.

"Pinn er stinn, skriver en," og hinter til at Pinn har lønn.

- IRADKH, hvad betyder det? skriver en, og får 26567 sinte kommentarer tilbake, selv om han gjentatte ganger ga beskjed om at han hadde forstått det.

I en annen dansk Facebook-gruppe, “Hvornår,” spør folk hvornår dette skal skje, og kun dansker forstår spørsmålet og svarer korrekt.

Idiotisk og ikke aktuelt i Norge

- Idiotisk og ikke aktuelt i Norge, sier den norske fiskeriministeren, Per Sandberg (FrP), på ferie i heimbygda, før han må løpe og skru av heimkokapparatet før det går i lufta.

Også Venstre leder Trine Skrinn Grande tar til motmæle mot forbudet. I en uforståelig tweet sier hun:

“Jet re sp simy§,” som i følge språkforsker Hjan Hjansen, helt tydelig uttrykker vrede: “Jeg er så sint!”

Den svenske statsmisteren, Stefan Løfven, sier i en kort kommentar at han skal se på saken når han har gjennomgått instruksjonsmanualen til det nye tig-apparatet, som har prioritet.

Vi kommer (kanskje) tilbake om saken.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.69/5
Rating: 2.7/5 (90 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.