Lars Gule begynner som skytebas

 
Lars Gule begynner som skytebas
Loading...
Loading...
Professor, ubestridt orakel på Islam, bombeekspert og generell allviter, Lars Gule, begynner i ny jobb som skytebas hos sprengningsfirmaet Hamas-Blowitup A/S i Horten.

Det er Gule selv som bringer nyheten, melder NRK.

Gule slutter i jobben på høyskolen i Oslo og flytter til Horten.

Hovedaksjonær i Hamas-Blowitup A/S, palestineren Abdul Mohammed Hamzi, forteller at firmaet er forholdsvis nyetablert, og at han er glad Gule nå blir en av teamet som skal bygge opp bedriften.

- Lars Gule blir en stor tilvekst. Han har lang erfaring med sprengning og sprengstoff, noe som er mangelvare i Norge, sier Hamzi, på svært gebrokkent norsk.

Hamzi forventer en gigantisk vekst for firmaet de kommende årene og har allerede opprettet skjulte kontoer i både Pakistan og Irak, “for å holde norske skattemyndigheter på avstand”.

- Alle vil jo lære å sprenge, sier Hamzi, og peker med åpen hånd mot to bilder på veggen.

Det ene viser Hamzi og en kameratgjeng i Bulgaria i September i fjor, på vei mot friheten i nord. På bildet mishandler de en bulgarsk politimann med å sparke ham brutalt i hodet. Hamzi ler når han ser forbløffelsen.

- Han fortjente det. Kuffaren var dum. Han var alene, forklarer han.

Det andre bildet viser Hamzi i Malmø, der en flokk ungdommer sitter i ring rundt ham på et svart og hvitt flagg, mens han demonstrerer hvordan en håndgranat avsikres og hvordan man mikser en perfekt Molotow cocktail.

Lars Gule sier savn er den største grunnen til at han nå bytter profesjon.

- Etter Libanon i 77, har jeg ikke tenkt på annet for å være helt ærlig. Følelsen av å holde dynamitt i hendene er så berusende. Tanken på at det kan eksplodere, at det kan rive løs både neglebånd og svi av øyenbryn. Det kan nesten ikke forklares med ord.

Gule som ble arrestert i Libanon i 1977, med en ryggsekk full av sprengstoff, forteller at hele episoden var en misforståelse.

- Jeg gikk jo bare på feil buss, sier Gule, som i stedet for å ta bussen til Rammalamalam for å "blåse noe i luften" som planlagt, tok den til flyplassen, der han ble arrestert.

- Da vi kom til flyplassen var det selvsagt alt for sent. Alle gikk mot innsjekk, og man følger jo flokken, sier Gule.

Også Gules fetter, blitzeren “Roffen”, har fått jobb i sprengningsfirmaet. Han begynner samtidig med Gule, så sant han husker det.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.73/5
Rating: 2.7/5 (73 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.