MDG: - Det første forslaget var feil

 
MDG: - Det første forslaget var feil
Loading...
Loading...
- Det første forslaget var visst feil, sier MDGs Rassmus Hansen forvirret, etter en kjapp fortolkning av thai på en halvvåt serviett.

For etter at folk i Oslo gikk rett i panikk av byrådets forslag om å femdoble bompengene, endrer nå byrådet mening igjen.

MDGs Lim Lam Lan, som partiet har utnevnt til talsperson, selv om hun ikke kan et kløyva ord norsk og kvitrer alt på lys thai med aksent fra Burma for å forvirre, hadde registrert misnøye med forslaget innad i partiet og så seg nødt til å spørre partileder Rassmus Hansen om å få låne kjellerstua til et hastemøte for å rydde vekk et gryende mytteri.

Men Hansen, som ikke kan et ord thai, forsto ingenting og ristet bare på det krøllete hodet. Dermed bestilte Lan suiten på Plaza.

Der var som vanlig MDGs sekretær, kasserer, sjonglør og altmuligmann, Sholtar Sulltann på plass. Han var innkalt for å føre referat og for å plotte tall på kalkulatoren.

- เมื่อฉันจะลงชื่อประชุมเปิด, sa Lan, og ble møtt med tomme, litt steine blikk.

Men etter at tolken, innleid fra Lil'Kims Fortolkning og Takeaway, hadde oversatt innimellom bestillinger på kinesisk takeaway, kunne imidlertid møtet begynne.

Sulltann var allerede ivrig i gang med å finne nye tallkombinasjoner som betød noe på kalkulatoren, og viste stolt fram 055 til sidemannen, Hogne Balder, sørlandshippien som hadde protestert.

- OSS, sa Sulltann glisende og pekte på ham, pekte på seg selv, så ham igjen.

Men Balder hadde hadde ikke syklet helt fra Mandal til Oslo for å se på kalkulatorshowet til Sulltann. Han var i viktig ærend, for de derrane “jævlade jet-skia” drev ham til vannvidd, og det var hovedsaklig folk fra Oslo som herjet.

Derfor mente han at kun en femdobling for å holde folk i Oslo, og vekke fra fjorden utenfor hytta hans var en latterlig svak greie, og han krevde omkvotifiseringsvotering om saken.

- Det må være så dyrt at de ikke har råd å reise på hytta hver bidige helg, så det må opp sånn at de kun har råd til påsken til nøds, sa Balder.

Han mente en 50-dobling av bompengene kanskje kunne være løsningen.

Så, etter litt klabb og babb og total språkforvirring, der Sulltann ble skremt og begynte å messe på urdu for å roe seg ned, fikk han til slutt beskjed om å regne det ut.

Med tunga stikkende ut av munnviken gikk Sulltann til verket. Fingrene løp over tastene og det varte og det rakk.

- Sånn, det blir 800,000 ca, sa han da han omsider trykket på =.

- En vei ja? spurte Balder, noe han fikk bekreftet og nikket fornøyd til.

Lan, som ikke fattet en millimeter, satt og studerte de to mennene som snakket et språk hun ikke forsto.

Hun spurte tolken hva som ble sagt, men han var midt i en bestilling.

- Ja, 1 krone ekstra, sa han i telefonen mens han så på dama som forstyrret.

Lan, som hadde fått for seg at Balder ville øke prisen betraktelig, virket nå mer forvirret enn vanlig, men smilte bare og takket høflig på kjent asiatisk vis.

- Nai, kjoring vara gratis, sa tolken plutselig, og Lan ble enda mer forvirret, men skrev det ned med uforståelige hieroglyfer og tegn.

- Altså 800,000 hver vei, buldret Balder, og fyrte opp en feit joint mens han så etter tegn på at hun hadde oppfattet det.

Lan, som for anledning nasjonaldagen i hjemlandet var kledd i hjemmeheklet kimono og hadde bestilt sushi til lunsj, smilte det mest uskyldige vietnamesiske smilet tilbake og gjorde tommelen opp tegn på kinesisk som tegn på at alt var på G.

Dermed kommer et forfjamset byråd nå for å gå inn for fjerning av bommene og gjøre kjøring inn og ut av Oslo helt gratis.

- Det er uhørt og et rent ran av FrPs logiske politikk, tordner Ketil Stokkan Olsen, og vurderer anmeldelse av MDG for plagiat.

Det har fortsatt ikke vært mulig å få forståelige kommentarer fra Lan, spesielt siden tolken nå måtte på kjøkkenet for å hjelpe til.

Hogne Balder er heller ikke tilgjengelig for kommentar. For etter at han fikk nyheten i øret, syklende på vei hjem til Mandal, kjørte han rett av veien i et spektakulært forsøk på å bråsnu i nedoverbakke. Han er nå innlagt på intensivavdelingen på Haukeland sykehus i Trondheim, der de frykter smittsom feber og alle mulige slags basiller.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.87/5
Rating: 2.9/5 (130 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.