Stortingets årlige karaokeaften - med MDG i storform

 
Stortingets årlige karaokeaften - med MDG i storform
Loading...
Loading...
Lørdag var det igjen duket for stortingets årlige karaokeaften, der håpefulle stortingsrepresentanter satser på å bli oppdaget og ende i et liv i sus og dus, med drugs og rock ń roll i stedet for politikk og kjedelig papirflytting mellom ett kontor og et annet, til halvparten av bunken er forsvunnet på veien og saken lagt død.

MDGs Rassmus Hansen hadde stilt seg helt sist i køen. Han var stang stiv og trengte tid for å huske teksten på sangen, som for øyeblikket blandet seg med bulgarsk listepop og reggae ala Bob Marley, bare på slovensk.

Hansen sto og holdt seg fast, og mens tankene spant, øynene vibrerte og munnen var knusk tørr, prøvde han å selvdiagnostisere seg selv for testikkelkreft. Så, med blikket fast fokusert på Lysbakken, som akkurat hadde sunget sporet til “Løvenes konge,” iblandet noen gamle jungeluttrykk fra Fantomet, kjente Hansen at blæra begynte å bli tung.

Samtidig var Hansen forbannet på seg selv for det siste trekket av den alt for sterke jointen han hadde fått av partikollega Ling Lan Lang, som gikk rett i fletta og vedvarte.

Lysbakken høstet trampeklapp fra sine egne, men de var så få at buingen ødela den hemningsløse beundringen fra de ytterst få beundrene. Han var uansett fornøyd med seg selv, som vanlig, og ga mikrofonen videre til Venstreleder Trine Sofie Grande, som gledet seg stort.

Bak henne sto kristenbossen Kjell-Magne Hareide og ventet på tur. Han hadde øvd på gladkristensmilet i over en uke og følte nå det satt sånn noenlunde. Med seg hadde han teksten til “Fader vår,” som han skulle utføre i en mer kristenpopaktig versjon, før han avsluttet hele greia med tung verifisert tungetale fra Bømlo, med innlagt kirkekormusikk i bakgrunnen.

Dysleksirammede Grande gjorde seg klar, kikket en siste gang på huskelappen, holdt begge hendene rundt mikrofonen og skrek med sylskarp falsk stemme:


- STE UIY EUYG NE?

Det var helt stille blandt publikum, utenom noen fra FrP som lo.

Grande viste lappen til Hareide og spurte hva første linja sa.

Are you with me? hvisket Hareide, uten at gladkristensmilet forsvant.

- ARE YOU WITH MEEEEEEE? skrek Grande på ny etter korrekturen, men før noen rakk å svare, fortsatte hun med en tekst hun ikke engang selv forsto, lest skamfeil rett av lappen.

Rassmus Hansen, som bekymret så at køen nå avtok styggfort, forsto imidlertid det meste av det Grande sang, og var den eneste som klappet.

Hareide fikk mikrofonen. Nervøsiteten var upåklagelig og en tåre rant plutselig ut av pannen, noe han selvsagt automatisk koblet til et guddommelig mirakel. Han droppet derfor hele fader vår og gikk rett i spontan tung tungetale til tonene av AC/DC’s Hells Bells, som ble satt på feil.

Rassmus Hansen, som syntes det var noe av det kuleste han hadde hørt i hele sitt liv, tok sjansen på å slippe taket for å danse etter Hareides rocka tungetale, og etterpå var han lettet av flere ting, først og fremst av at han fortsatt sto, men også at statsministeren kom fra høyre.

For da Hareide avsluttet tungetalen med hendene over hodet, rablende på uforståelig bømlosk, snek Erna Solberg i køen og kom tungt inn fra høyre.

Med bøyd hode og den ene armen rett opp, prøvde hun å imitere en noe fyldig og blek Prince, mens innledningen til “Purple Rain” dundret ut av høyttalerne.

“I never meant to cause you any sorrow, I never meant to cause you any pain,” vrælte Solberg, men så brøt hun igjen sammen av akutt melankoni, begynte å hylgrine, og måtte hjelpes av scenen og hjem.

Så, etter et par gørrkjedelige bondeballader av Senterpartiet og ikke minst den fæle falskheten fra AP, der Judas Gahr Støre og Jihadia Takbir sang Gris duetten “You're The One That I Want,” helt uten innlevelse og empati, og der Støre glemte teksten, men rodde seg fint i land med vanlig tåkeprat, var det omsider blitt Rassmus Hansens tur.

Tankene gikk i alle retninger, som er vanlig når man er stang stiv. Han så utover folkehavet foran scenen, der tafsing i stor stil pågikk og hundretusentalls andre hadde blikket mot ham. Samtidig sendte både NRK, SVT, DR1, DR3, polsk og Finsk Radio direkte, så mange millioner fulgte med på TV. Hansen var spent på hvilken sang han hadde valgt og om han ville gjenkjenne den, men kjente han nå måtte veldig tisse.

- To minutt, sa han i mikrofonen med hes væsketrengende rockestemme og løp for å finne nærmeste do.

Dermed ble folk utålmodige etter omlag 17 sekund og begynte å messe for å få ham tilbake på scenen igjen.

RASSMUS, RASSMUS, RASSMUS, runget det fra de mange hundre tusen tilskuerne, hovedsakelig Oslo-borgere.

Det på sin side stresset Hansen såpass mye at han uten å finne et toalett, slapp ut gjøken på marka rett bak scenen og lot det stå til, men dessverre foran feil mann.

For den beryktede torpedoen Espen Bruce Lee, som også er moderator for Gu’bedre, hadde tatt turen til konserten sammen med den lille niesen sin på 7 år, og synet av skinkesalamien til Hansen midt i fleisen på syvåringen ble i vel drøyeste laget har Lee etterpå fortalt, så han karnøflet ham og lot ham ligge blodig i en dam av sin egen urin.

Men etter noen minutter kviknet Hansen til, lette i lommen, fant den halve jointen han hadde fått av Ling Lan Lang, og fyrte opp. Dermed fikk han nye krefter, en enorm klarhet, og fikk omsider kavet seg på beina og sjanglet mot scenen igjen, der applausen ingen ende ville ta da Oslo-borgerne fikk øye på ham.

Og de ble ikke skuffet. For stein som en alke, med blod dryppende og badet i piss, og noen tenner mindre for autentitet, framførte Hansen den råeste og mest imponerende cover-versjonen av Nirvanas “Brothers in Arms” man kan tenke seg, selv om ingen hjalp ham når han trengte det som mest.

Her er klippet der Rassmus Hansen synger “Brothers in Arms.” Hva han gjør som politiker er en gåte!!

Enjoy!


------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.57/5
Rating: 2.6/5 (88 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.