Kvinnfolkduell i soumibryting (skuffende)

 
Kvinnfolkduell i soumibryting (skuffende)
Loading...
Loading...
Det er selvsagt uhørt å snakke om vekt og tyngde vanligvis, siden folk som langer innpå og dropper trening er ganske hårsåre for kritikk, som naturligvis er rimelig forkastelig, men nå har temaet kommet på dagsorden på høyeste nasjonale plan, ettersom statsministeren har blitt utfordret til vennskapelig dyst på fullt alvor av Venstres Trine Sofie Grande. Dysten skal foregå i soumibryting, som er den finske formen for sumobryting, der det både er avgjørende å tåle kulde, drikke en hel flaske vodka før kampen, og selvsagt at vekten er på topp, siden tyngde fort kan bli like avgjørende i soumibryting som i sumobryting.

Dermed la de seg i hardtrening før kampen, spiste for ti og begynte å drikke.

Drikkinga har imidlertid har medført at Brende nå har måttet sperre innkomne samtaler fra Solberg, da hun er som kvinnfolk flest når de raver rundt dritings, superglad i alle, snøvler at de elsker den og den, før de spontant begynner å grine av nostalgiske greier kun de selv forstår eller husker.

- Dag og natt, hele tiden, snøvling, sutring eller hysterisk gråt, eller totalt uleselige sms’er, sier Brende, som er bekymret for et kommende alkoholsjokk.

- Det verste er allikevel når hun plutselig og helt umotivert begynner å skrike-synge sangen “Purple rain” rett inn i øret på meg av lungers kraft, sier Brende, som måtte en tur til legevakten etter å ha fått sangen på hjernen på grunn av gjentatt fyllerør fra statsministeren.

I Venstre har de samme problem. Nestleder Rabid Raja, som ikke engang takler alkohol, har fått det samme rølpet fra Grande.

Trine Sofie Grande, med en helt annen musikkstil enn Solberg, spiller Nirvana på full vreng når hun trener. Med tonene fra favorittsangen “Rape me” på repeat, gikk den ene shotten etter den andre inn i gapet.

- Vent litt, skal bare skrive noen ord til Rabid, snøvler hun og leter febrilsk etter r på tastaturet på den alt for lille mobilen.

Og nå er det ikke bare ordblindhet som kan ta skylda for meldingen:“Lavhsss kfjm lsatrv jkkasggghahb hashgvfggh sghajjk. !.!..”.§ %”

Etter rundt fire sekunder begynner hun å oppføre seg enda mer merkelig.

- Hvorfor svarer han ikke? spør hun, og begynner med ett å sippe av noe helt annet. Så, etter noen minutters sulking bestemte hun seg for å ringe ham.

- RAPE ME! skriker hun spontant etter tonene fra Nirvana og Kurt Kubein, som akkurat begynte å spille igjen når han svarte.

Dermed blokkerte også han Grande, også på Facebook, der hun nå er mer ubegripelig enn vanlig, noe forøvrig resten av Venstre også gjorde, til hun til slutt satt igjen med Knut-Arild som eneste venn å ringe.

Men nå, etter to uker er de begge var blitt drevne skapdrankere. Det å kveile ned en helflaske vodka er som å bøtte en bitteliten pils, selv om begge blir like grisefulle fortsatt.

Dessuten hadde Solberg tenkt smart og faktisk skylt ned shottene med ei helflaske pils hver gang når hun trente. Pils som er full av kalorier og annet snacks, og dermed var vektøkningen formidabel, spesielt med tanke på at det var lettøl.

Samtidig hadde Grande fått en joint av en i MDG, så hun hadde fått matkick.

Dagen før innveingen møttes de to kamphønene helt tilfeldig da de var ute og shoppet store nok bleier til kampen (se bildet). Sjanglende og på ustøe bein klarte de til slutt å gi hverandre hånda. Så fikk Grande, for anledningen iført noen gamle barneromsgardiner hun hadde kommet over på loftet, øye på noen hun trodde hun kjente og fikk et fårete flir. Ingen ville imidlertid være den første til å slippe håndtrykket, noe som er et tegn på svakhet i følge Listhaug, som på sin side skviset hånda til Hareide i over 14 sammenhengende minutter, til han begynte å gråte.

Dermed ble de stående sånn i over tre timer, inntil alkoholabstinensen ble for stor for begge samtidig, og de begynte å skjelve og svette. Da bestemte de seg for et forlik og slippe på likt, før de dundret avgårde mot nærmeste pol, der køen fint måtte vike eller risikere å bli trampet ihjel.

- Finlandia - STOR! skrek Grande til fyren bak skranken. Hun var på sammenbruddets rand etter den korte løpeturen og orket ikke lete selv.

Vettskremt av den store desperate og truende dama foran seg, skrudde han til og med av korken før han ga fra seg flaska. Grande snudde den opp ned og gurglet den tom.

Solberg begynte å le, mens hun skjelvende betalte for en helflaske 60% hun så styrtet.

- Gu'bedre, du vet at kravet er 60 og ikke 40 prosent, som sånn lettbrus som Finlandia? spurte Solberg leende Grande, og hikstlo når hun så det forskrekkede uttrykket man automatisk får når man oppdager at man ligger tyve prosent under og tiden er knappest mulig.

Så smalt det i øverste hos begge. De ravet i hver sin retning, brølende. For mens Solberg gjentatte ganger tok Purple Rain perfeksjonert skrikende på bergensk fra hukommelsen, teksten altså, sjanglet Grande rundt og ropte på Rape Me.

Til slutt ble de hjulpet i rett retning og kom seg hjem og i seng.

På selve kampdagen møtte de svaiende, spyklare og i tung bakrus, mens abstinensene jog gjennom de digre kroppene. Begge hadde med vilje latt være å ta seg noen knerter før kampen, for de visste hva som kom. Til gjengjeld hadde de spist et hav bacon druknet i feit remulade og majones, skylt ned med en treliter solsikkeolje, så de følte seg shaky men klar.

Kampen var lagt til langt gokk i vold langt nord utpå ei vidde lengst vekk i Finland, både for autentitet, intensitet, virtualitet og realitet, og ikke minst på grunn av den isende kulda, som er en viktig del av soumisk bryting, siden ringen risses opp i snø.

Første del av suomisk bryting starter imdlertid alltid med seks kokvarme timer i finsk sauna, der temperaturen fort kan komme opp i over 600 grader en fin solskinnsdag. Dette var noe både statsministeren og venstrelederen helt hadde misforstått og trodde det kun var en feilstaving av sumo. Dermed måtte de totalt uforberedt svette tilitervis på tilitervis, siden de heller ikke hadde vann med inn, kun billig sprit for å varme opp.

Da de omsider kom ut, hadde de tatt av så mange kilo at Solberg ikke engang våget å løfte armene, siden underarmshuden nå fungerte omtrent som flapsende vinger, sånn at hun flere ganger holdt på å lette.

Grande hadde løst problemet med å vikle huden rundt armen noen ganger og knyttet en knute.

Så var det vodka. Solberg fikk først. Hun så Grande rett inn i øynene mens hun bånnet flaska.

- Ren utpsyking, hvisket hun lurt med stålånde etterpå, og blunket på sterkt stigende rus.

Grande ble stående en stund og se på flaska. 60% sto det. Hun ante ikke hvordan dette ville ende siden hun hadde øvd 20 prosent under, men hun hadde ikke noe valg. Flaska gikk ned på høykant.

Så skulle det brytes. De tok av seg slåbrokene og gjorde seg klar. Ringen ble risset i snøen, og poenget i soumibryting er å skyve motstanderen fra midten og ut av ringen.

Dommer og flyttsame, langt-i-nordfinske Hetta Ante Intet, som var sjanghaiet inn som dommer for anledningen, selv om flokken stakk og han først blånektet, hadde etterhvert ikke annet valg enn å dømme, siden den ene bevæpnede livvakten til Solberg frøs noe jævlig og ville ha det overstått.

De to damene entret ringen i snøen og sirklet barbent rundt hverandre. Solberg kun iført en hvit bleie og Grande i en svart, sånn at det var mulig å se forskjell på de to. Så, etter noen minutters sirkling slo alkoholen til for fullt og sirklingen gikk over i ustø gange og sjangling metervis fram og tilbake, der Grande flere ganger var på vei ut av ringen av det som virket som av egen fri vilje, siden Solberg virret rundt et helt annet sted og sannsynligvis prøvde å finne ut hvor hun var.

Men så fikk plutselig Trine Sofie øye på den bugnende ryggen til Erna, som sto og svaiet og prøvde å huske hvorfor hun var der hun var. Grande sjanglet med tunge skritt mot henne for å dytte henne ut av ringen og dermed vinne, men siden framdriften var ett skritt fram, ett til siden og ett og et halvt tilbake, tok det sin tid og var egentlig ganske håpløst. Hun fokuserte derfor i stedet intenst på den svaiende ryggen hun så i midten og prøvde å snike seg bort, men da gikk det automatisk i svart for hjernen, så hun snublet i egne ben og fikk akkurat grabbet bleia av Solberg før hun trynte i snøen (bildet).

Og da var da det skjedde, det som så ofte skjer for kav dritings kvinnfolk; de tok til tårene.

- Jeg er bare så dritlei politikk, jeg vil jo bare gå rundt som Ariel og høre på Prince, snufset Solberg, og ramlet ned i midten av ringen så snøføyka sto.

Grande satte seg ned sammen med henne, holdt rundt henne og begynte å sippe selv.

Der satt de og mimret og gråt på drita kvinnfolkvis, med innlagte falske vræl om voldtekt på engelsk, Prince etter hukommelsen, romantiske filmer, Pokemon og latter innimellom, mens livvaktene hutret og hakket tenner, og flyttsamen ba tynt om å få lete etter flokken.

- Vi får vel bare si at dette er et skuffende resultat, så bare blås av, for denne kvinnfolkfylla gidder vi ikke høre mer på, hutret den iskalde livvakten, og dommeren blåste kjapt av for uavgjort, før han hastet på seg trugene og løp avgårde i tilnærmet panikk.

Men dermed, uten en skuffende bindende avgjørelse, må damene ut i en ny dyst. Når den blir er imidlertid fortsatt ikke fastlagt, men den blir uansett avholdt på norsk side av finlandsgrensa neste gang, da snøen er rett rundt hjørnet og sola er i ferd med å forsvinne.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.81/5
Rating: 2.8/5 (117 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.