Frisør opplever enorm pågang etter nytt skilt på døra

 
Frisør opplever enorm pågang etter nytt skilt på døra
Loading...
Loading...
Til tross for en enorm pågang av spesielt eldre kvinner med blått og grått hår og erstatningstenner, grunnet et nyopphengt egenmekka skilt på døra inn til frisørsalongen Chop it Off, der ekstremistmuslimen og frisøren Achmed Rahid Rabarbra byr på steinvarm og kruttsterk halal-te og noen nervepirrende minutter i stolen med en iskald radikalisert lakenfyr med en sylskarp kniv i hendene rett bak seg, har ekstremistmuslimen ikke tatt helt av.

- Det kommer senere, Allan Villing, sier han kort, og etterlater oss med det åpne spørsmålet om hvem denne fyren Alan Villing egentlig er.

Men siden vi ikke tør å gå mer inn på temaet uansett, på grunn av det morderiske blikket og ikke minst den skarpladde kalashnikoven og den sylkvasse kniven, kommer vi heller aldri til å få svaret. Nå kan det så klart være at han hørte feil når kameramannen presenterte seg, som heter Arild Olsen, og er ganske likt, og at han etterpå mikset navnene. Da gir det sånn sett mer mening, men det vil tiden mest sannsynlig aldri vise.

Rabarbra, som er åpen tilhenger av ISIS og har et stort svart flagg med uforståelige kruseduller hengende rett ved siden av speilet, klipper konsekvent kundene iført palestinsk finlandshette og bevæpnet. Han klipper dem sirlig med kniv, kommer stadig med drapstrusler og setter kniven mot strupen for å holde dem i ro, spesielt når han skal skjære luggen rett.

I det siste har eldre kvinner flokket til frisørsalongen for å få et glimt av Rabarbra.

- Maskeringen kan være grunnen til mystikken rundt Rabarbra, og de gamle skrina bare vil se hva som er under det mystiske mørke ytret, spår den frittalende samiske sexologen Hetta Paafredda, som har tatt kontakt med redaksjonen via redningsskøytas VHS-radio i Plukkhavet, så langt gokk i vold man kommer i nord, rett før man vagger inn på Nordpolen og blir applaudert av pingviner.

Men det avvises blankt av kvinnegruppa Ottar, som i en uoffisiell pressemelding gir full støtte til mannelig stripping, som de dessuten krever mye mer av for å oppveie noe av alt den kvinnelige strippingen, som de er helt i mot.

De synes heller ikke prisen på 500,- er så veldig avskrekkende, og minner om at dette er ekte liveshow, og ikke juks som på diverse websider, som den siste tiden har skuffet stort etter at de bestilte abonnement og satte seg klar.

PST, som bruker frisøren fast, både for spenningen og adrenalinets skyld, men også for å pumpe ham for unyttig informasjon, er imidlertid ikke veldig begeistret for den nye oppmersomheten. De mener sprengkåte gamle kvinnfolk nå utgjør en så stor fare for sikkerheten at de har plassert dem på en terrorliste, mens noen er sendt til Guantanamo eller Bastøy for avhør.

Og etter at denne artikkelen gikk totalt viralt og nådde Ralakka i Syria, har selv ISIS tatt til Twitter for å kommentere saken.

"Sykt gay farge på det skiltet," skrev Abu Dabu Dibbudabbu først, og videre at han gjerne var turguide for Achmed Rahid Rabarbra om han ville ta turen ned.

- Ralakka fra fugleperspektiv, Rabarbra? (smilefjes), spurte Dibbudabbu høflig.

Det er ventet at første forespørsel om stripping vil komme når de mange staurgamle og lutfattige minstepensjonistene har klart å skrape sammen 500 kroner. Så langt er beløpet kommet opp på fine 468, etter at flere droppet kveldsmaten både på Lørdag og Søndag, som var relativt dyr kattemat på boks.

Inntil beløpet er framskaffet og første forespørsel kommer, må derfor Rabarbra bare leve i uvisshet, for absolutt ingen har så langt våget å påpeke noen feil. Det er derfor ventet stor usikkerhet til hvordan han vil reagere.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.36/5
Rating: 2.4/5 (100 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.