- Det lukter svineribbe, nam!

 
- Det lukter svineribbe, nam!
Loading...
Loading...
MALMØ (KGB): Svenske Bengt Bengtsson fra svenske Malmö, er en av de mange uheldige svenskene det tok fyr i bilen hos sist helg, men han tar det hele med godt humør.

Han ble vekket av sirener og svenske brannmenn som skrek i smerter, siden steinene som traff dem var innimportert fra midtøsten og Gaza, og ekstra firkantete.

Da han kom ned til gata, iført konas alt for korte og trange jeans, som gikk ham halveis opp på leggen og var umulige å knappe igjen, var bilen så og si utbrent, siden brannkorpset stakk og den halve koppen med lunken kaffe han fortvilet kastet på, åpenbart ikke hjalp.

- Det er ikke noe å gjøre med det. Det er sånt som skjer med biler i Sverige i ny og ne, at de antenner. Vi må huske på at det er mye brannfarlig væske i en sånn bil, og det ligger nesten i ordet, forbrenningsmotor, sier Bengtsson, som mener det kan ha vært noe elektrisk, da også en annen bil på samme parkeringsplass tydeligvis hadde et tilsvarende eksplosivt elektrisk problem.

Men siden forsikringspremien nå var blitt så høy, hadde Bengtsson lagt den på hold og ikke betalt, så der var det ikke noe å hente.

Dermed er Bengtsson tvunget til å bruke den utbrente bilen til og fra jobb, siden bussen forlengs har boikottet strøket.

- Jeg fikk styr på noen svidde ledninger og fikk skiftet de smeltede dekkene, og bilen var nesten som ny. Litt lakkskader og skinnseter som lukter som svineribbe på Julaften er bare en bonus, for nå kjører jeg rundt med dén snadder lukta i bilen. Det lukter godt stekt svineribbe i en godt nedsmeltet ovn, nam! sier han optimistisk.

Bengtsson starter bilen, som en gang, eller for ei uke siden, var en flott ny og skinnende hvit van, og som utrolig nok sviver som en brunstig hanntiger fortsatt, til tross for ekstremt stygge eksterne og interne skader. Han rygger ut av den nedsvidde parkeringsplassen mens fjærer fra det nesten utbrente setet kiler ham på setemusklene og vil opp.

- Det har faktisk blitt en bedre kjøreopplevelse nå, smiler Bengtsson, og utstøter et oh! i det noe uventet skjer under ham.

93,747654% skyldes elektriske feil

Det har den siste tiden vært en serie med tilsvarende ulykker med tenningsproblemer i Sverige, og Bengtsson tror eletrisk feil kan være årsaken til omlag 93,747654% av alle bilbrannene i landet, mens rundt to prosent skyldes selvantenning av helt ukjent årsak. Dernest at rundt tyve prosent skyldes uvettig omgang med ild, altså at man har glemt å dytte sigarettenneren langt nok tilbake, og at nøyaktig én prosent skyldes rattfyll.

- Kjører man dritings og ikke ser forskjell på et tre og parkeringsplassen, sånn at man durer inn i treet i 180, og så inn på parkeringsplassen med en brennende bil man forlater i snøblind tilstand, da forklarer det nokså nøyakig den ene prosenten, sier Bengtsson overbevisende.

Det er til helgen ventet at flere svenske biler vil få elektriske problemer, men Bengtsson ber bare de uheldige gjøre som ham.

- Klarer man bare å overse lakkskadene og de manglende rutene, som i og for seg kan være sjarmerende nok i seg selv, så sitter man igjen med en eksotisk lukt dersom man hadde skinnseter, og man trenger ikke engang tenke på å dytte tenneren langt nok inn, avslutter han, og spinner med de nye dekkene så fjærer danser galopp, og han forsvinner inn i den skånske midnattssola.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.68/5
Rating: 2.7/5 (92 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.