Etter dommen mot Hodne: - Krever likebehandling

 
Etter dommen mot Hodne: - Krever likebehandling
Loading...
Loading...
STAVANGER (NSB): Etter den knusende dommen mot motstandskvinnen Merete Hodne, i Aftenbladets lagmannsrett i Stavanger, der hun var tiltalt for å nekte å klippe ei dame med hijab, som naturlig nok er, siden fliker av den først oppklippede hijaben ville blandet seg med håret og til slutt lagd et helvete, er Hodne oppgitt.

- Det går pigadø på erå laus, sier en oppgitt Hodne til fagbladet Klipp og Lim.

Men etter dommen er det også flere som tør å stå frem med forskjellsbehandling.

En av disse er norges eneste uoffisielle medlem av Ku Klux Klan, oftest bare kalt KKK, for ikke å komplisere.

Geir Joacim Olsen, som innehar den glamorøse tittelen Grandfather, som forøvrig er så langt man kommer i det intense KKK hierakiet, sier til Nettoavisen at han vurderer anmeldelse av den lokale frisøren om han kaster ham ut en gang til, kun fordi han har på uniformen med hull til øynene.

“Dra deg til helvete ut din jævla freak, før jeg sparker ballene opp som ny drøvel på deg,” mener Olsen må være mye mer straffbart enn det Amadullah Vanilla ble kalt.

Olsen, som aldri går utendørs uten den hvite hetta med to egenutskårede, litt halvskjeve hull trukket godt over hodet, forteller videre om utstrakt trakkassering bare han rusler rundt i byen, selv om det ikke er ulovlig.

- Folk kaller meg rasist. Folk som ikke kjenner meg en gang, sier Olsen oppgitt.

Han får støtte av føreren av den nazibefengte grupperingen Nazimons88, Herman Hansen, som klager på dårlig service av Securitas på Gardermoen.

- Siden vi stolt bærer luftwaffe eller sturmbanfuhreruniformer når vi er ute og reiser, og dette vet Securitas, så må det bli slutt på å be oss om å ta av alle medaljene bare for å gå gjennom den metalldetektoren hver gang. Det sinker køen en halvtime hver vei, sier Hansen, som mener det viser en klar diskriminering i forhold til andre reisende, som slipper ved å tømme lommene.

Både Hansen og Olsen vurderer anmeldelse, og det samme gjør samiske Jakki Hætti Hokki, som ble bedt om å ta av seg ei skikkelig diger samisk vinglelue under en kinoforestilling i Oslo.

- Heippä hakka helvatyri snatafaskan heppo hikko, skriver Hætta Hokki på Facebook, for de som forstår det rølpet.

Det er derfor i kjølvannet av dommen mot Hodne, ventet en flom av anmeldelser mot frisører, som visstnok er en yrkesgruppe både for de med baller og de som ønsker de hadde baller.

Men også andre yrkesgrupper føler seg truet av dommen.

Formann i Vestre Ås Taxi, Hassan Muhammed Ali, tror dommen kan få betydning for bestemmelsen om å ikke ta med urene griser eller hunder i bilen, noe som til nå har rammet bønder i byen, svaksynte og til og med stokk blinde, som flere ganger har gått på trynet av å tråkke inn i en taxi som alt var kjørt.

Fra noenlunde uventet hold, nemlig svinerøkternes fellesorganisasjons organisasjonsfagblad, Svinepels & Svor, kommer advarselen mot dommen som kan bety at kvinner i hijab kan søke jobb som griserøktere, men nekte å jobbe, og det vil i såfall bety slutten for tradisjonelt griserøkt som vi kjenner det.

Den bekymringen deles av Vinmonopolet, og daglig leder i Bergen, Pål E. Stiv, som sier til den lokale lokale avisa Herremposten, at kvinner i hijab alt har begynt å søke jobb, at to allerede er ansatt, siden de nå ikke lenger tør å nekte dem jobb, og dermed er det alltid to ledige kasser og “en helvetes lang kø.” Han tror det vil bli verre, og at det til slutt kan bli så lange køer at folk reiser til Sverige eller brenner selv.

- Det kan bety døden for Vinmonopolet, sier Pål E. Stiv, som frykter en grusom omlegging til billig butikksalg om dommen blir stående.

Soldiers of Odin, som på sin side blir bedt om å strippe av politiet, sier i en kort kommentar at de kommer til å bruke dommen for alt den er verdt, og at de alt er i gang med registrering til et trossamfunn, med samme gjengen. Deretter planlegger de nattlige besøk til frisøren, for å se om det er åpent eller sjekke priser på farging av hår.

- Kan ikke stoppe oss politiet nå, ler Halfdan Larsen, som blir yppersteprest i den nye menigheten til den nyoppfunnede religionen Odin.

Vi kommer med mer om denne saken.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.88/5
Rating: 2.9/5 (95 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.