Engelske Premier League og tyske Bundesliga slås sammen

 
Engelske Premier League og tyske Bundesliga slås sammen
Loading...
Loading...
Engelske Premier League og tyske Bundesliga slås sammen

Den engelske FA lederen, Sir John Ian James Hawthorpe, og den tyske BL bossen, Heinz Karl Sakchsenbokker, sier i en felles uttalelse at to av europas største ligaer skal slås sammen.

Endringene i ligasystemene vil medføre dobbelt så mange lag i den nye ligen, kalt Sakchsenbokker League, da ingen land våget å fortelle å degraderinger.

Oppkalt etter den ene grunnleggeren, Heinz Karl Sakchsenbokker, som først oppdaget muligheten for å slå de to ligaene sammen, vil derfor Sakchsenbokker League inneholde 38 lag. 20 engelske og 18 tyske.

Både kilder i FIFA og UEFA hyller avgjørelsen, og det er forventet at det fra FIFA’s hold kommer en offentlig uttalelse så snart organisasjonen finner ut hvem som ikke er bestukket og som kan skrive den.

Det er ikke bare de to øverste divisjonene som slås sammen. Hele divisjonssystemet i de to landene skal fusjoneres, noe som betyr at klubber i lavere divisjoner risikerer opp mot hele 60 lag i sin divisjon, da lavere divisjoner tradisjonelt har flere klubber enn de øverste divisjonene.

Tidligere Manchester United legende, den danske målvakten Peter Schmeichel, som nå jobber som sofagjest hos SKY, sier han forstår hvorfor engelskmennene ønsker en endring mot en liga med et mer tyskklingende navn, men at han er bekymret for lange reiseavstander. Ikke så mye for Billyborogh FC i 7 divisjon, som må skrape sammen til adskille turer til Berlin, Bonn og Hamburg neste sesong, men med tanke på alle flyturene han må ha med SKY’s Gary Lineker, som han ikke tåler trynet på.

En annen Manchester United legende, den legendariske manageren Sir Alex Fergusen, kommenterte også avgjørelsen, men han var ikke fullt så begeistret. Ferguson mener at skotske klubber burde blitt prioritert før tyske:- Når folk er så jævla tette i pappen at de faen ikke ser at ballen er like rund om vi hadde tatt med skotske lag i stedet, kan de kysse meg der månelyset aldri når, brøler den knallrøde og opphissede eks-manageren på nesten uforståelig skotsk, mens håret flagrer på reporteren.

Og nettopp språket er det Hawthorpe og Sakchsenbokker legger til grunn for avgjørelsen.

- Ingen fatter en millimeter enten man går inn i en skotsk eller irsk pub, sier Hawthorpe, som får følge av Sakchsenbokker:- Engelsk er mye mer forståelig enn irsk og skotsk, sier Sakchsenbokker, som legger til at han først vurderte å spørre Wales, da walisisk er enda enklere å forstå, men at han ikke fikk tak i noen i det walisiske fotballforbundet.

Den nye ligaen, med økt antall kamper, vil bli sendt i samarbeid mellom SKY, BBC, BBC2, BBC3, BBC4, BBC5, ITV og tyske RTL fra høsten. I Norge kan kampene ses på TV2 Sumo, TV3, TVNorge, NRK, NRK2, og enkelte kamper blir også sendt på den norske forkynnelseskanalen Visjon Norge.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.81/5
Rating: 2.8/5 (128 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.