Svensk politi med nytt våpen mot tafsing: Fugledansen

 
Svensk politi med nytt våpen mot tafsing: Fugledansen
Loading...
Loading...
SVERIGE - (NSB): Den svenske rikspolitistasjonssjefen, Dan Eliasson, som flere ganger har bevist at han ikke har den fjerneste anelse om hva han driver med, demonstrerte Lørdag kveld det seneste påfunnet og våpenet mot usvensk tafsing i kongeriket: Fugledansen.

- Det er klin umulig å tafse på noen som tar fugledansen, hevder Eliasson, som har testet både på kona og sekretæren, noe som endte med anmeldelse både for seksuelt overgrep og sexpress på jobben, og nesten skilsmisse.

Samtidig advarer Eliasson mot andre danser man muligens kunne anta ville ha samme effekt, men det er ikke tilfelle, hevder han, og demonstrerer med heftige hoftebevegelser barnedansen “Hode, skulder, kne og tå” (bildet), som han hevder rett og slett kan være innbydende til tafsing. Se også video nederst i saken.

Tidligere har Eliasson kommet opp med ideer som tafsebånd, by på kaffe, eller rett og slett å si nei, men uten at det har hatt den forventede innvirkning på verken tafsere eller steinkastere. Han lover imidlertid å ikke gi seg før han har klekket ut en ide som virker.

- Ofre for tafsing må ikke passivt la seg lede i pardans, men aktivt slå ut håret, og tilbake, enten med fugledansen eller ei norsk OL-floke, sier Eliasson, som brått slår ut med armene så kaffekopper flagrer og halve utstillingen velter.

- Sånn, peser Eliasson, mens armene fyker opp og ned, beina går fram og tilbake, og OL-floka blir behørig demonstrert.

Det er helt stille i rommet når Eliasson slutter å danse, tørker svetten og ser stolt på de sjokkerte frammøtte reporterne. De vet ikke vet om han tuller eller er alvorlig.

Eliasson ser at de stusser, så han setter i gang med fugledansen.

- PRØV Å TAFS PÅ MEG NÅ! skriker Eliasson til den kvinnelige reporteren fra Expressen, mens han vrikker på rompa og ler innbydende, men hun rister febrilsk på hodet og avslår.

- DU DA? roper Eliasson høyt for å overdøve tonene til fugledansen som runger ut av den medbragte ghettoblasteren, fullstappet av karaokemusikk, mens han med innlevelse setter seg på huk og imiterer ei høne.

Han prøver å få øyekontakt med reporteren fra Aftonposten, men hun ser ned og unngår blikket.

Skuffet av manglende tafsing skrur Eliasson ned lyden og skrur av de blinkende disco-lysene han har hengt opp rundt omkring i rommet, og spør de frammøtte reporterne hva de synes?

- Jeg snakker da om moves, var de bra?

Kjerringer tilbake i jobb

Den svenske justisministeren, Morgan Kane, synes forslaget fra Eliasson er brilliant, for det kan få mange uføretrygdede kjerringer i førti-femti-årene tilbake i jobb, siden de kan hyres inn som kursledere i fugledansen nesten uansett tilstand, omtrent som på danskebåten.

- De kan drikke på jobb, sluke piller, røyke hasj, hva som helst, det gir bare better og mer naturlige moves, sier han.

Vi har testet forslagene her i redaksjonen, og til vår store overraskelse kan det se ut som Eliasson her faktisk er på sporet av noe.

Vi testet først OL-floka, da den naturlig nok ligger vårt hjerte nærmest (OL på Lillehammer vil aldri bli glemt), og den virket usedvanlig godt om man bare vred på kroppen samtidig og hadde knyttet hånd. Knut-Arild, som for anledningen skulle tafse, ble slått rett ned flere ganger, mens fugledansen også virket veldig godt, da man ser helt komplett idiot ut, noe som kan virke frastøtende på mange tafsere.

Konklusjon: Begge deler er mer effektive enn å by på kaffe, ha på armbånd, eller å prøve å si nei.

Demonstrasjon av "Hode, skulder, kne og tå," som det advares mot å bruke:


------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.71/5
Rating: 2.7/5 (82 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.