ISISke Premier League i full krise

 
ISISke Premier League i full krise
Loading...
Loading...
ISISske Premier League sliter etter at Abu Dabu Rimihagen forlangte dommerne ut og kampene dømt etter Sharia.

For etter at ISIS bestemte at det å dømme fotballkamper "som zionistene i FIFA har bestemt" - at en dommer blåser i en fløyte - er det rene skjære haram-vanvidd, er spillerne nå blitt mer forsiktige på banen.

Den nye fatwaen kommer etter at nummer tre i det kronglete ISIS-hierakiet Abu Dabu Rimihagen overvar den pretisjetunge toppkampen mellom lokale Raqqa Idrettsforening og bortelaget Jihadi United. I følge vitner ble han så eitrande forbanna på dommeren etter en offside situasjon, at han krevde dommerens hode på en stake umiddelbart. Samtidig ble linjemennene henrettet på sidelinja. Deretter krevde han kampen gjenopptatt og dømt etter Sharia, som den nye fatwaen også sier:“Fotball ok, dommere ut (HARAM) - Allahu Akbar.”

Verst gikk det utover stjernespilleren og spissen til Jihadi United, Mustafa “Abu Ronaldo” Muhammed, som var uheldig og stjal ballen. Det ble umiddelbart og hardt slått ned på, og dermed mistet han stamfoten. Resten av kampen forløp relativt kjedelig, uten en eneste takling eller erobring av ballen.

De nye ISIS-reglene gir også tillatelse til at spillerne bærer våpen på banen, men de skal kun brukes i avstraffingsøyemed. Altså, blir man skutt, får man anledning til å skyte tilbake, også på motstanderens tilhengere om de hånet og lo og dermed vanæret spilleren da skuddet eller skuddene falt.

Og det er essensen i de nye sharia-reglene for fotball. Sparker man noen på leggen, så blir man automatisk dømt til å bli sparket tilbake.

Det har imidlertid ført til en del misforståelser, der en uskyldig pirking på hælen har endt med to brukne ben og en skamfert nase.

Men dømming uten dommer gir også endel merkelige utslag. Tidsbegrepet går for eksempel helt dukken. For nå løper fotballspillere i ISISland rundt som forvirrede barnehageunger i det fløyta ikke går. De aner ikke om kampen har startet, når pausen er, eller hvor lenge det er igjen. Begrepet spill til fløyta ikke går, har blitt skapt.

Og siden blodhevn og eye for an eye er innført på banen, håper spillerne nå kun på minimalt lette skader, siden straffen er et nøye plantet ballespark eller et kne i ribbeina i retur om så var.

Det har igjen medført at mange spillere tripper rundt som små skolejenter og er bokstavelig talt livredde for å skade noen. De søker ikke taklinger eller dueller overhode, og lagt sammen med den ekstreme homofobien, virker det som om minimumsomkretsen uten kontakt mellom spillere uoffisielt kan være satt til 5-6 meter, rapporterer NSB Nyheter.

Pasninger som bommer har heldigvis ingen betydning, for ingen tør uansett å stjele ballen, inkludert målvaktene, og det har resultert i at det laget som starter med ballen oftest vinner kampen.

Samtidig har publikumsinteressen dalt som en henrettet irakisk regjerningssoldat i blodig vann, altså rett til bunns.

Leder av supporterklubben “Jihadistberget” sier rett ut at kampene nå har blitt så kjedelige uten skader at de har begynt å henrette kristne under kampene for ikke å sovne.

- Nå har det ikke vært en takling de siste tre kampene, og de har endt 34-33, 33-34 og 34-35, men det er som Playstation og bare en joystick virker om gangen, sier Abu Nabu Ibrahim Hassan, som driver fotballpuben Raqqa Inn, der stemningen for tiden holdes oppe med sterk te, halalpeanøtter, og mimring om blodige massakrer i både midten av øst og i vest.

Resultatet er nemlig gitt i det vinneren får velge side, som nå etter at dommere og en mynt er saga blott, avgjøres med russisk rulett og fem kuler i magasinet.

Abu Dabu Rimihagen medgir imidlertid at reglene kan bli noe utydelige når Allah skal dømme, for det tar tid å lete opp visdomsordene mellom hver situasjon som skal straffes. Han vurderer derfor å utstede en ny fatwa med litt klarere regler, også for å få fart i pasningsspillet igjen, som i den siste kampen helt uteble. Spilleren med ballen scoret, gikk rett mot mål og banket den med tyngde i nota, annenhver gang, så resultatet ble 44-44, siden Raqqa Rovers bommet på blankt mål en gang. Dermed ble resultatet uavgjort, altså mot Allahs vilje. Det medførte at begge lag ble massakrert på stedet og degradert til 2 divisjon, som bla. inneholder Taliban City, laget som trener med avkappede hoder, og al-Qaeda Rangers, som ofte sparker skarpe håndgranater inn i motstanderens straffefelt.

I ISISs eget magasin, Drapikk, skriver Abu Dabu Rimihagen at reglene, spesielt i forbindelse med taklinger og straffe, må ha en bedre forklaring. Han holder derfor på å forfatte en del om fotball som skal skvises inn som et nytt vers i koranen i løpet av året.

Han ber samtidig alle muslimer i vesten om å følge de nye reglene på banen, og å skrike “rasisme! og islamofobi! til de zionistiske dommerne fra FIFA, uansett hvilken vei de dømmer.”
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.44/5
Rating: 2.4/5 (94 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.