Utrolig avsløring: Gaddafi snakket flytende svensk!

 
Utrolig avsløring: Gaddafi snakket flytende svensk!
Loading...
Loading...
Muammar Gaddafi, den rævkjørte tidligere diktatoren i Libya, som alle plutselig ble fly forbanna på selv om han ikke hadde gjort noen sprell utenom de vanlige og derfor forsto heller lite av hele greia, hadde nære bånd til Sverige, der han tydeligvis kjente både en Anton, en Kjell og en Stefan, viser det seg nå.

Dette inntil nå godt skjulte opptaket avslører også at Gaddafi behersket det svenske språket ganske godt, noe som igjen kan tyde på ekstremt mye input fra radikal slekt eller landsmenn i Sverige.

- Dersom det stemmer at Gadaffi snakket flytende svensk, må vi ta det til etterretning etterpå. Opptaket er nå sendt svensk meterologisk institutt for analyse og dekoding, og svar er ventet i Januar eller Februar, senest i April, sier Mr, X, sjef for Säpo, det superhemmelige politiet i Sverige.

Det eksplosive klippet ble fanget opp på YouTube, og tekstet av en som heter Kjell.

Gu’bedre mener det er lett å høre at Gadaffi snakker Gøteborgsk, med en anelse skånsk, og konklusjonen må derfor bli at Gaddafi muligens og sannsynligvis lever, mens feil mann ble rævkjørt i ørkenen, noe som fort kan skje i jihadisk homofobisk blodrus i 70+.

Men inntil vi får det endelige svaret fra meterologisk institutt blir det kun spekulasjoner. Du må derfor gjøre deg opp en egen mening, noe som kan være krevende og uvant, men gåten må ha et svar. Er dette svensk fra Gøteborg eller Stockholmstraktene?

Vi gjør oppmerksom på at klippet IKKE inneholder noen sterke scener, selv om det er fra de traktene nedi der.


------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.78/5
Rating: 2.8/5 (103 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.