Facebook vervekampanje med feite premier

 
Facebook vervekampanje med feite premier
Loading...
Loading...
Etter et vel langt møte alt for tidlig i morges, ble det bestemt at redaksjonen setter i gang med en offisiell vervekampanje for å få Gu’bedre til å bli verdens mest likte offisielle side på Facebook, en rekord som for tiden innehas av svenske Sverige Demokratene, kort sagt SD.

Men for å nå dette målet er redaksjonen avhengig av hjelp fra leserne, siden ingen hadde særlig tro på Knut-Arilds forslag om at Gud ville fikse biffen om vi i stedet slo over på tung bønn.

Derfor kjære beundrer, etter råd fra Kjell Larsen i SOS Rasisme, starter vi nå en vervekampanje i samme stil, der du kan verve venner og uvenner, kjente og ukjente, oppdiktede folk og folk på Twitter, men prøv å ikke verve sure folk var rådet, altså folk som ser en svindel i alt.

Supre premier - Alle får

Redaksjonen har forstått det slik at folk har forskjellig antall venner på Facebook, fra de ekstremt upopulære med null venner, til poppis damer med over 300 og staurgamle bestemødre med flere tusen.

Og derfor er premiene delt inn i grupper, der de feiteste premiene går til de som verver flest. Men selv de som kun verver én venn får premie, som er deltagelse i trekningen om en imponerende tøff selvlysende refleks som lyser i mørket om den får lys på seg. Premien er sponset av Trygg Trafikk, og smart utformet til å få plass i lommen. Dermed kan du ta den frem om det kommer en bil, og få spektakulære lysshow hver kveld i årevis.

De tunge premiene er imidlertid sponset av stortingsmedlemmer, etter en kort ringerunde til flere:

De som verver over 5500 Facebook venner til Gu’bedre, er med i trekningen om deltagelse på et exklusivt landsstyremøte i MDG, i kjellerstua til partileder Rasmus, der visstnok hasjtåka skal ligge så tett at den fysisk må flyttes på, allsang stående på brukte appelsinkasser runger, og en lettkledd Kim Ling Lang springer rundt og serverer.

Annenpremie, opp til 5500 venner, er overnatting i sovepose i Bømlo bedehus sammen med KrF boss, Knut-Arild, som sier han gleder seg uansett hvem det blir, utenom kristne, da kristendom er ferdig snakka.

Tredjepremien er et weekendopphold på spa sammen med Venstres Trine Sofie, i uke 62, der den heldige også får anledning til å prøve å skrape død hud av føttene hennes og rubbe magen.

Fjerdepremien, for de som verver 200 venner, er en svinlang sykkeltur mellom Oslo og Trondheim, sammen med AP-Jonas, der man på tomannhånd får flere timer til å prøve å forstå hva han snakker om.

Fra SV kommer femtepremien, som er en natt på tokt og patrulje i Bergen, sammen med Audun aka Fantomet. Betingelsen her er at man er villig til å kle seg ut som Guran, høvding av Bandarstammen.

LES: Lysbakken slutter i SV - blir Fantomet i stedet

I tillegg har lederen av Europarådet, Tjorbjørn “Tobben” Jagland, i et egetkomponert brev på engelsk, tilbudt sine tjenester:

“Hallo Gu’bedre, Ai hæv såmmting tu offer tu. Ai kæn titsj dem inglisj,” skriver Jagland.

Dermed, ønsker du å bli helt ferdig utlært i dagligdags engelsk i Brussel, behøver du kun å verve rundt 3-4 venner daglig.

Så verv i vei, ingen tid å miste, som Mullah Kreket pleier å si.

NB! Premielisten kan bli endret eller utvidet, så sjekk ofte.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.60/5
Rating: 2.6/5 (84 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.