Soldiers of Odin bytter ut kamphunder med kampgriser

 
Soldiers of Odin bytter ut kamphunder med kampgriser
Loading...
Loading...
Støttegruppen for de aller svakeste i samfunnet: potensielle voldsofre, har blitt kraftig kritisert av politiet for å benytte seg av alt for snille hunder til å lete opp folk å støtte. Det tar gruppen nå hensyn til, så de bytter ut kamphundene med spesialtrente kampgriser.

Grisene, kjøpt gjennom det mørke nettet midt på natta fra Russland, er antagelig overskuddsrømte griser fra forsvarets svinegarnison i Agder, ettersom de tar kommandoer på norsk, ellers er de trent av KGB.

Talsmann for Soldiers of Odin, Halfdan Hårfagre Larsen, sier til NSB at grisene virker topptrente og adlyder ethvert vink. De er dessuten mye klokere enn bikkjer, og journalister, så de er helt trygge å ha med, påstår han.

En video lagt ut på YouTube (se link nederst) viser hvordan Laren bare vifter med fingrene, så angriper grisene tvert.

- Karate, kommanderer han, og de adlyder sporadisk og mer eller mindre momentant, med høye hyl og høye kast.

Slagsekken får kjørt seg, både med slag, spark og biting, til de demonstrerer angrep med bajonett og kapper opp og kapper ned hele sekken.

- Flinke dere er, skryter Larsen, klør dem bak øret og gir dem hver sin bit bacon.

Så ber han dem gå i dusjen og bytte til feltuniform, før de nyvaskede og i full gru kommer tilbake og demonstrerer imponerende skyteferdigheter.

Erna og Trine, som Larsen kaller grisene, kommer til å bli med på patruljering allerede kommende helg, sier han, men det advarer politiet på det sterkeste mot, noe som var forventet.

Les: Anundsen bekrefter: Kampgriser under opplæring

- Ja, vi kan ikke begynne å dra landet inn i byen, det går en grense, sier fungerende politimester i Halden, Egon Olsen.

Politiet frykter nemlig en uønsket landlig spiral man ikke vil ha i sentrum av byene.

- For 200 år siden gikk de rundt med griser i sentrum, men vi har liksom kommet videre, så vi kan ikke skru tiden tilbake flere hundre år, sier Olsen, før han nikker høflig til ei dame i burka.

Det er derfor ventet en konfrontasjon når snute møter snut til helgen, og spenningen ligger i hva som da kommer til å skje.

Larsen tror imidlertid politiet vil endre mening når de bare blir kjent med grisene, at de da vil bli sittende på bakken og bare kose med dem, som han gjør.

- Og det er dessuten ikke snakk om å dra landet inn i sentrum, som politiet frykter, for grisene er topptrente kampklare hanngalter på rundt 900 kg rent forsvarsflesk, klare til å forsvare oss med livet, eller bedre: snuse opp potensielle voldsofre, siden de har mye større snute, forklarer Larsen, som tror Olsen har misforstått både egen jobbinstruks og norsk landbruks og distriktspolitikk.

Det støttes av regjerings og mangeårig SOO-medlem, tidligere landbruksminister, nå integreringsminister, Sylvia Lystad, som både liker griser og har et ømt hjerte for Soldiers of Odin, som hun har vært på flere tokt sammen med i Sverige “for å rydde litt”. Hun sier til NSB at by og land går hand i hand, og mener politiet her må bøye av.

- Byene er allerede fulle av svin, så hva betyr et par fra eller til, sier hun.

Hun legger til at dette ikke er vanlige søte miss Piggy-griser, men, som også Larsen påpeker, livsfarlige spesialtrente kommandogriser som kun adlyder ordre, eller som nådeløst forsvarer ”guttene,” som hun sier.

Forsvarsminister Per-William Amundsen (FrP), som har siste ord i saken, sier en kort kommentar til Nettoavisen at han så og si har ingen kommentar, men mener politiet står fritt til å tolke loven forskjellig og etter skjønn, uansett hva de nå enn kommer fram til. Han er imidlertid kollegialt positiv til kampgrisene, og viser til hemmeligstemplet forskning i USA, der de har klonet digre amerikanske griser med japanske ninjaer og fått amerikanske sumobrytere med sverd.

- Det var Hillary som sendte meg en epost om dette, sier Amundsen, før han kommer på at han har time hos frisøren og må stikke.

Les: Listhaug berserk på Stortinget - Hareide i sjokk, Støre innlagt

Halfdan Hårfagre Larsen ber politiet vise edruelighet, spesielt etter tippekampen på lørdagene, og ber dem komme soldatene i møte med dialog, ikke kjeft.

- Vi har jo så mye til felles med politiet. For eksempel er vi omtrent like mange, vi kler oss i svart, vi ser de samme filmene og leser de samme bøkene. Vi handler i de samme butikkene og vi heier på de samme fotballagene, utenom Liverpool, sier Larsen, for liksom å sette bilder på ordene.

Men fungerende politimester Egon Olsen står på sitt, selv om han personlig kunne tenkt seg å møtt grisene.

- Ja, jeg har sett den videoen og er imponert, men som sagt, vi kan ikke ha gammeldags tull som dette inn i byen. Vi har tross alt et rykte å bevare, en kultur som stadig går framover, ikke bakover, sier Olsen, før han nikker høflig til noen øyne bak en niqab.

- Det er dessuten blitt meg fortalt at det er folk som faktisk er mer redd griser enn hunder, eller begge deler, for eksempel turister fra Oslo eller Syria, der de ikke er vant til det, forklarer han, før han går med trynet først rett i en stolpe, noe som ble en YouTube-hit på minutter.

Larsen er nå i ferd med å trene grisene til ikke å brutalt motsette seg arrestasjon, skulle det komme så langt, noe som i følge ham er en utfordring.

- Vi har jo ikke politi å øve på, så kjerringa er markør og står for arrestasjonen, men det funker dårlig, sier Larsen, som vurderer å fysisk bytte henne ut med ei annen.

Dåpsprøven på Fredag, som starter i den ene enden av gågata og slutter i den andre (om det ikke finnes potensielle voldsofre på veien), vil for første gang bli fulgt av utenlandsk presse.

Det danske fagbladet Kød og svineri, som er heleid av mektige Danske Landmænd, har nemlig sendt et team på hele tolv mann for å følge saken. Også det nordsvenske samelandslaget har vist interesse og sendt en lapp.

- Oima doima kukku lokko lakki hakki dokki nokki, sier samen, som om noen fatter det rælet.

En fersk folkeavstemning i Nettoavisen nylig, viste at folk er delte i synet på Soldiers of Odin. For mens 50 prosent stemte for mer omfattende patruljering i helgene, var det kun to prosent som mente det var passe, mens hele 87% mente tilbudet burde utvides til alle dager, inkludert bevegelige hellidager og grodagen.

Mer om denne saken: Anundsen bekrefter: Kampgriser under opplæring

Få med deg denne: Listhaug berserk på Stortinget - Hareide i sjokk, Støre innlagt
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.76/5
Rating: 2.8/5 (125 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.