Saken mot Hodne henlagt etter at Storhaug kom på banen

 
Saken mot Hodne henlagt etter at Storhaug kom på banen
Loading...
Loading...
Merete Hodne, som på breitt jærsk nektet muslimkonverterte Raballahna Rabita, aka Helle Dussen, adgang til frisørsalongen sin i Nomansland utenfor Stavanger, er frikjent på alle 76 tiltalepunkter nesten før saken starter, melder NSB.

Raballahna Rabita, som i følge Hodne, i fjor stormet frisørsalongen, Combat Frisørsalong, ikledd terroristuniform, noe som naturlig nok er angstframkallende i seg selv og krever øyeblikkelig handling, ble brutalt kastet i bakken, slått og sparket i hodet, og iført håndjern både på armer og bein, før hun blodig og forslått ble lempet ut på gata utenfor salongen gjennom vinduet. Der ble hun, snauklippet og med kruspermanent bak ørene, funnet av fremmede menn flere timer senere og kjørt sakte men sikkert til sykehus.

Dette medførte i ettertid en rekke tiltalepunkter mot Hodne:
Forsøk på over og underlagt drap.
Mer enn strengt tatt nødvendig voldsutøvelse.
Medvirkning til sabotasje.
Sabotasje.
Anlegge delvis kruspermanent mot noens vilje.
Ran av noens hår.
Ordensforstyrrelse.
Medvirkning til ordensforstyrrelse.
Feil bruk av utgangsdør.
Bruk av feil utgangsdør.
Samt en mengde andre mer eller mindre alvorlige tiltalepunkter, men som alle nå er frafalt.

Det skjer etter Hodne skrev Hege Storhaug fra Har Rett Service (HRS) på vitnelista, da hun fanget opp på Facebook at Storhaug var ledig akkurat da.

Den storvokste og ekstremt veltrente sørlandsjenta, som rir stormer som andre rir afghanske kameler, har nemlig hatt flere stygge møter med Sholtar Sulltann fra Anti rasistisk center (ANC), som er aktor i saken (se sakene i bunn).

- Synd, sier Storhaug, som hadde gledet seg til å møte Sulltann igjen.

Hun møter pressen foran pressbenken på soverommet, der hun pumper jern mens hun snakker. Tatoveringene former seg etter de spilende musklene når hun trener, og den dype monotone nesten mannlige røsten bærer preg av forbudte hormonpreparater innsmuglet via venner i Pakistan.

Storhaug forteller at hun for noen måneder siden tok en telefon til Mettapp Tafsar i småfylla fra en holme ytterst i sørlandsskjærgården da hun luftet bikkja, setteren Satan. Hunden lå og vaket halveis inne i Skagerak mens den ventet på at en ny pinne skulle komme susende forbi da Tafsar svarte, akkurat når Storhaug ropte på bikkja.

SATAN!

Det medførte øyeblikkelig spontantinnitus og sterk migrene siden, noe som igjen førte til at Tafsar ble kastet fra alle verv i ummahet, siden han ikke lenger tåler høye lyder, og kun hører ekkoet av satan pipe om brødrene hvisker.

Om Sulltann, mener Storhaug at han har lagt seg til den uønskede uvanen å trekke seg fra situasjoner der han møter motstand, enten det er i retten, diskusjoner på Facebook, på Twitter, eller i rene kampsportsituasjoner. Hun ser gjerne en mer vågal variant av Sulltann, mer likt gutten som jagde kjønnsmodne geiter i Pakistan i små barnesandaler, før faren pakket sakene og dro ham med til kongeriket.

Sholtar Sulltann på sin side, sier til Nettoavisen at avgjørelsen ble tatt av helt andre hensyn, og antyder at han nesten ikke frykter Storhaug på noen måte.

- Men ikke skriv det, la han fort og synlig nervøst til.

Han forklarer at han anser saken for avsluttet da han tilsynelatende har bedre ting å bedrive tiden med enn å krangle med tunge islamkritikere i retten, og dessuten er Raballahna Rabita tross alt bare kvinne, utdyper han.

Dette reagerer Hodne sterkt på. Som åpent homofil og samboer med Sandrine Bullcock, er Hodne glad i alle kvinner, så sant de ikke stormer frisørsalongen kledd som muhammedanske wannabe terrorister.

- Då bler dæ et helvedes leven mæ dæ sama, advarer Hodne, som etter flere ruteknusinger i frisørsalongen, og nå sist en flyvende hollender på islamsk rett gjennom vinduet, har fått montert skuddsikkert glass med kamera rett over, der antirasistene fanges på film:Direkte eller indirekte relatert rølp:

Han utfordret Hege Storhaug til slåsskamp - lekte med livet

Returkampen

------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.56/5
Rating: 2.6/5 (84 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.