MDG foreslår at bensinprisen økes til 757,90 literen

 
MDG foreslår at bensinprisen økes til 757,90 literen
Loading...
Loading...
Det gikk helt galt da kalkulatoren til miljøpartiets Sholtar Sulltann gikk tom for batteristrøm og ingen kom på å bruke mobilkalkulator, da MDG møttes til konferanse Mandag.

- Worst case scenario, sier Sulltann, gomlende på en frossen halalgulrot og med oljesleik over hele pannen.

For da temaet til slutt handlet om miljø, bensin og global oppvarming, som de elleve landsmøtedeltakerne på MDG’s årlige miljøkonferanse, som i år som i fjor ble avholdt hjemme i kjellerstua til partileder Rassums Hansen, hadde gledet seg aller mest til, var de fleste allerede i drømmeland eller på rasende god vei.

Hasjtåka lå så tykk at man fysisk måtte flytte den om man måtte på do, noe som resulterte i at Oslos Kim Ling Lan gikk i panikk og nesten tisset i buksa.

Sulltann, som akkurat hadde funnet ut at man kan skrive Oslo med tall på kalkulatoren, løp stolt rundt og viste det til de andre, til han fant ut at også Solo kunne skrives, og da tok han helt av.

Dermed var kalkulatoren helt tom for strøm når Hansen spurte om en ca utregning av forventede drivstoffpriser neste år, noe som medførte at det måtte tenkes, og det er som kjent ikke MDGs sterkeste side. Så det gikk som det oftest går.

Kim Ling Lan hadde ikke peiling, for hun har ikke lappen.

Rassums Hansen tar kun trikken eller hyrer privat helikopter, mens Sholtar Sulltann helst går, da han har fobi om alt som er raskere enn ham, altså det meste.

- Er det noen som vet, spurte Hansen, da han et øyeblikk dukket ned under hasjtåka for å se hvem som var våkne.

- Ka? svarte delegaten fra Nordland, Hilmar Johansen, som har bodd naken og alene på en holme i havgapet uten strøm og vann i over førti år.

- Prisen på bensin, svarte Hansen forventningsfullt.

- 750 kroner, svarte Johansen ut av det blå, mens han gnagde på noe medbrakt tørrfesk.

- 750, sa Hansen da han reiste seg opp over tåka og fikk øyekontakt med Sulltann og Ling Lan igjen.

- Ikke mer? utbrøt Ling Lan påtatt forskrekket.

- Legge på en tier da eller, for enkelthets skyld? bønnfalt Sulltann, som var ansvarlig for å regne ut prisen.

- Minst 30! forlangte Ling Lan, og Sulltann ble spontant helt motløs.

- Vi sier 29,90, så hører det ikke så mye ut...politikk. Hva blir det da, Sholtar? gliste Hansen, og gledet seg som en unge lille julaften til å bringe de nye tallene.

- To sekund, la meg tenke, svarte Sulltann og satte seg ned under tåka for å tenke.

Etter flere minutt, der han hadde prøvd alle ligninger han overhode kunne huske fra barneskolen, var han fortsatt like blank. Han bestemte seg for å gamble. Det sto om ære.

- 757,90, sa han høyt og planlagt overbevisende, da han poppet opp over tåka igjen.

Hansen noterte beløpet på hånda og la til “la stå” rett over.

MDGs forslag til økt bensinpris og ny dieselpris - som forøvrig ble satt uforandret til ca 500 kroner literen - vil bli tatt opp i stortingets evaluerings og diskvalifikasjonsutvalg i begynnelsen av neste måned.

Dersom prisene mot formodning skulle bli vedtatt, betyr det konkurs for de fleste husholdninger med bil, samtlige bedrifter og landet som ett.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.79/5
Rating: 2.8/5 (92 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.