Hareide gir seg med politikk - blir profesjonell tungetaler

 
Hareide gir seg med politikk - blir profesjonell tungetaler
Loading...
Loading...
Etter å ha tilbrakt det meste av sommeren med å male mønet på Bømlo bedehus, der halvdelen av tiden gikk med til å få opp og ned stigen, har den profilerte lederen av KrF, Kurt-Arild Hareide, nå omsider bestemt seg for å trappe ned i politikken.

- Det er et kall jeg har nedprioritert som plutselig har tatt overhånd, sier Hareide, som blir landets første profesjonelle tungetaler i stedet for å tale fra stortingets talerstol, selv om mange vil påstå det er omtrent samme utydelige greie.

Hareide forteller at kallet kom i toppen av stigen, da han mot sterk anbefaling så ned.

- Det kom et gudommelig hvitt lys og livet passerte i revy, sier Hareide, som besvimte og falt som en tung stein i dypt vann mot marka, ti meter under.

Da han kviknet til etter fallet og fant ut han hadde overlevd uten en skramme, noe som både legemiddelindustrien og ambulansepersonell på stedet har kalt dypt mirakuløst, foregikk all kommunikasjon fra ham på tunge.

- Det var helt merkelig, og jeg forsto utrolig nok hva som ble sagt rundt meg, siden det var på norsk, sier Hareide, og bryter plutselig ut i komplett uforståelig babbel på bømlosk tungetale.

Den snart professjonelle Knut-Arve Hareide, vil bli lønnet av en nystartet mystisk menighet i Oslo, kalt Puh, og kommer til å tjene fett på oppgaven som tungetaler på Bømlo. Grunnlønnen er nemlig satt til hele to millioner i året, opplyser Nettoavisen, mer enn keeperen på Bømlo IL tjener på 100 år.

Den myteomspunne menigheten Puh har flere ganger vært forsøkt linket til partiledere og politikere i andre partier, men uten at noe har kunnet påvises. Det til tross for at både Per Sandberg, Sylvi Listhaug og Erna Solberg har blitt observert i Puh t-skjorter, både på jobb og på hytta.

- Eg blei kontakta av ein anonym representant for Puh, og spurt om eg ikkje kunne begynne som tungetaler i heimbygda mi på Bømlo, i stedet for å vera i Oslo, og det sa eg sjølvsagt ja til, sier Hareide på vanlig bømlosk, samtidig som han anonnserer kurs i tungetaling for spesielt interesserte. Han legger til at lønna ikke var det viktigste, da han regner med en feit gasje i himmelen uansett.

Hareide slutter imidlertid ikke med politikk helt med det samme. Han må gå oppsigelsestiden som partileder i KrF, og den er på syv dager, like lang tid som Gud brukte på å mekke jorda, inkludert hviledag.

Og nå er KrF bekymret for motivasjonen til den avtroppende partilederen.

Nestleder i KrF, Gudrun Kristusen, forteller til NSB at Hareide på de siste møtene har svart på tunge, noe som har blitt problematisk, siden det har blitt mer ubegripelig enn før å forstå hva han snakker om. Hun mener kristendom og politikk ikke kan forenes på måten Hareide nå holder på, og ønsker en avklaring, spesielt om det nest siste spørsmålet på sist møte.

Nestleder i FrP, Per Sandberg, iført Puh-pin og caps, sier til fagbladet Fiskaren, at den oppsigelsestiden til KrF virker bra søkt. Han spør retoristisk om noen kan forklare hvordan det kunne gå fire dager før Gud skapte sola, når de ikke engang hadde strøm.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.70/5
Rating: 2.7/5 (88 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.