Fridolin adopterer 10 år gammel innvandrergutt

 
Fridolin adopterer 10 år gammel innvandrergutt
Loading...
Loading...
Den svenske utdanningsministeren Gustav Fridolin (mp), har meddelt at han adopterer 10 år gamle Mohammed al-Jihadi, fra Syria, som mot alle odds, helt alene har klart å ta seg hele veien fra Syria til Sverige, til tross for sin unge alder.

Fridolin, mest kjent for å lage helt perfekte hjertefigurer med hendene og for å inneha den scandinaviske rekorden i å stappe hodet raskest ned i sanden, sier i en uttalelse at dette er noe han har tenkt på lenge.

- Faktisk er dette noe jeg har tenkt på siden jeg var liten. Da som nå manglet jeg venner, sier Fridolin.

Samtidig med at adopsjonsprosessen går sin hurtige gang for Fridolin, har Muhammed allerede vært på flere prøvebesøk hos utdanningsministeren.

- Det ble litt voldsomt første gang. Muhammed har opplevd krig på nært hold, og med sin unge alder og vonde traumer, prøvde han nok bare å imitere det de voksne gjorde i hjemlandet. Derfor har Säkerhetspolisen nå fjernet alle knivene fra bestikksskuffa på kjøkkenet, sånn som IKEA gjorde, sier Fridolin.

Han legger til at de neste besøkene gikk greit, ettersom fire bevæpnede politimenn overvåket seansene hjemme i den lille ettroms leiligheten i Stockholm.

Og akkurat plass ser Fridolin som det største problemet når Mohammed flytter inn. Han har derfor bestemt seg for å bo billigere og samtidig få større plass. Nå blir Fridolins hjemfylke Skåne neste stopp for den proaktive ministeren.

- Ja, Mohammed ønsker å bo i Malmö, i Rosengård, sier Fridolin, og snakker varmt om området de to har tenkt seg til, og hvor billig det har blitt.

- Husprisene har falt radikalt i Malmö generelt, og spesielt billig er det i Rosengård. Vi får en toroms leilighet for samme pris som jeg betaler for en ettroms her i Stockholm, og det vil trenges, for jeg tror Mohammed har en god del Lego pakket inn under sengen på asylmottaket, sier Fridolin og smiler, samtidig som han lager et berømt hjerte med hendene.

Han viser stolt fram lommeboken, der bildet av Mohammed alt har fått plass i hjertelommen.

- Er han ikke søt? spør Fridolin, mens han forteller historien om når han og Mohammed besøkte en platebutikk for første gang i Mohammeds liv, og når han fikk høre "Bæ, bæ lille lam" og søt musikk i headsettet for første gang.

- Det hadde han aldri opplevd før. Han har hatt headset på seg mange ganger, men aldri hørt musikk i det, kun ordrer om ”skit”.

- Han ble begeistret når han omsider forsto tegnspråkforklaringen om at det handlet om lam, legger han til.

Adopsjonsprosessen regner Fridolin vil ta under to uker, ettersom han “tok noen insider-telefoner”, som han selv uttrykker det. Men han er ikke imponert av kostnadene på smøringssystemet i Sverige.

- Det ble en litt dyr affære. Mange flasker Whiskey å gi bort og mye sjokolade som måtte handles inn, men sånn er det jo.

Når Fridolin flytter til Malmö, kommer han til å dagpendle mellom ministerjobben i Stockholm og leiligheten i Rosengård, en togtur på 4,5 timer hver vei. Det vil si at ministeren må opp halv fire hver natt for å nå jobben, men det ser han ikke som noe problem.

- Det går seg til. Det blir selvsagt umulig å sove på toget, siden det er så mye underholdning og knivkunstartister å se på, men jeg kan jo lukke kontordøra på jobben. Ingen merker forskjell uansett.

Fridolin har også skaffet barnevakt til Mohammed.

- Jeg kan jo ikke la Mohammed være alene hjemme, han er tross alt bare 10, så jeg kommer til å ta ham med meg på jobben i Riksdagen i starten. Han kan leke med Lego på kontoret, eller tegne svarte og hvite flagg, noe han elsker. Men jeg har allerede avtalt barnepass til ham med niesen min på 16, som vil passe på Mohammed og kameratflokken når han har besøk og jeg ikke er hjemme, sånn at de ikke finner på noe tøys eller roter.

Fridolin sier til slutt at han anbefaler alle regjeringsmedlemmer, uansett parti, å gjøre det samme som ham, og avslutter med å vise varemerket sitt, det nå verdensberømte hånd-hjertet.

Resized Image


------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.72/5
Rating: 2.7/5 (161 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.