- De risikerer å bli skutt

 
- De risikerer å bli skutt
Loading...
Loading...
Leder av Kystpartiet, Stein Bastiansen, advarer nå muslimske kvinnfolk mot å bruke burkini. De risikerer å bli skutt, påstår han bastant.

Bastiansen forklarer at kobbejakten starter i neste måned, da opptil 350,000 kobber skal skytes fram til Jul, bare på fjorden utenfor huset hans.

- Vi skyter på det vi ser og spør etterpå, som vanlig her i nord, sier han, mens han pusser vekk størknet fiskeslo fra brillene.

Han mener kvinnfolk i burkini løper nøyaktig samme risiko som dykkere og brettseilere, som i et større antall hvert år forsvinner i fjorden eller driver opp på stranda.

- Idioter som med vilje kler seg som en kobbe midt i jakttiden får nesten bare skylde seg selv, sier han, før han drar innvollene ut av en sprellende torsk.

Siden 1990 har over 800 dykkere og brettseilere forsvunnet fra fjorden utenfor vinduet der Bastiansen har rifla liggende. Av disse er kun 54 funnet.

- Det er jo en dyp fjord, sier Bastiansen, som ikke skiller på kjønn når han skyter.

Dessuten blir skudd ofte løsnet på lang avstand, opptil 5-6 km, forklarer Bastiansen, som også har en hvalfangerkanon stående på plenen. Den brukes om det kobbeaktige er nært nok, men hovedsaklig kun på ren nostalgi.

Bastiansen tror imidlertid ikke kobbejegere har hele skylden, da spekkhoggere ofte angriper og spiser urutinerte brettseilere som er for trege, og det samme kan fort skje med kvinnfolk i burkini om de absolutt må se ut som en sel, sier han.

Han fraråder derfor bading i sin helhet under jakta, og spesielt bading der man imiterer sel.

- For all del, de må gjerne bade, men de gjør det på egen risiko, advarer Bastiansen, og gliser bredt.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.76/5
Rating: 2.8/5 (120 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.