Havmannen Arniel tvangsreturneres til Lofothavet

 
Havmannen Arniel tvangsreturneres til Lofothavet
Loading...
Loading...
Husker du den vesle havgutten som ble fanget i en not på Lofothavet i 1995. Gutten som ble adoptert av minstepensjonistparet Eldar og Karin Hansen, og har hatt en oppvekst i et badekar i hagen. Nå er han voksen og skal slippes tilbake i havet, men han gruer seg.

Arniel Hansen, norges første adopterte havgutt, som har fjernutdannet seg til astrolog og elektromontør fra badekaret, sier nemlig til NSB at han ofte blir mørkredd, spesielt på vinteren.

- På vinteren har jeg ofte frosset fast i badekaret, ofte med hodet under vann, og da hører ingen deg skrike, sier han.
Oppflasket på Mack-øl, biff, pommes frites og Bernaise, tror han også at jakt på mat kan bli et problem, ettersom han er mange år ute av trening.

- Sist jeg var i sjøen var i 2009, men det var dritkaldt, så jeg rullet hjem igjen, og hvor er det liksom meningen jeg skal finne en six-pack under vann? sier en oppgitt Arniel.

Men avtalen mellom adoptivforeldrene og Rådet for Sammenlagt Uteliv (RFSU), er klinkende klar: En retur til havet er helt nødvendig når Arniel er kjønnsmoden, sånn at han kan bidra til å holde stammen oppe.

Dermed har ikke Arniel annet valg enn å stupe i det, bokstavelig talt, men fortsatt ligger han på stranda i Russervika i Lofoten og nekter å delta.

I fire dager har han holdt til på stranda. Der har han tigget øl av forbipasserende tyske turister, og ellers levd av taregraut og manetsuppe, noe som har medført at matchvekten har holdt seg noenlunde stabil.

Mangeårig talsmann for RFSU, Stig Opp, vurderer nå å kontakte politiet for assistanse til å skubbe Arniel ut i vannet og sørge for at han blir der, men han håper i det lengste at det kan unngås, og at Arniel selv finner ut at havet er hans hjem nå.

- Havet er fullt av fisk, så Arniel vet ikke hva han går glipp av, smiler han sleskt.

Lensmann i Lofoten, Stein Grim, sier til Nettoavisen at det så langt ikke har kommet en forespørsel, men skulle den komme, er omlag tyve kampklare og tungt utrustede betjenter beredt til å vippe ham uti.

- Melkebønder som selger upasteurisert melk og vrange havmenn har absolutt prioritet og slås hard ned på, sier han.

Det er ventet en aksjon over helgen om Arniel fortsatt befinner seg på land, noe som bekreftes både av RFSU og en svært ivrig lensmann.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.79/5
Rating: 2.8/5 (128 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.