Oddekalv foreslår å holde asylsøkere i mærer

 
Oddekalv foreslår å holde asylsøkere i mærer
Loading...
Loading...
Lederen av Bellona, Knut Oddekalv, sier til den egenproduserte kampstridsavisa Jorden er Min, at fiskemottak nå bør tømme mærene for laks, siden villaksbestanden i elvene dramatisk begynner å avta, og for å opprettholde en halvtam stamme regnbueørret i Våsdalslågen i Buskerud.

I stedet kan fiskeforedlingsindustrien heller satse på asylsøkere, mener Oddekalv, som har fått med seg at asylindustrien er innbringende.

- Ja, ka faen, de kan sikkert få plass til flere tusen i hver mære, sier Oddekalv på vanlig vis, men så roer han seg og pludrer lystig.

Han forklarer at det selvsagt handler om ha mærene på land, og ikke la asylsøkerne svømme rundt som desperate makreller på speed, selv om han mener svømmeundervisning bør pålegges alle fra ørkenen.

- Er man fra ørkenen og ramler på sjøen uten å kunne svømme, er det veldig lett å drukne, poengterer Oddekalv.

- Dessuten er det jo mye mat på sånne fiskemottak, så de kan gasse seg med fisk hele døgnet om de vil, enten halal eller haram, sier Oddekalv, som ikke helt husker forskjellen.

- Og de stikker faen ikke av fra en mære heller, ikke sant? De må skjæres ut, legger han skarrende til, samtidig som han også påpeker at mærene er så tettmaskede at snødrev og slaps mest sannsynligvis heller ikke trenger gjennom.

Forslaget får også oppmerksomhet fra regjeringen.

Forsvarsminister Anders Anundsen etterspør flere data om mærene, ettersom han skal til å bygge et 200 meter langt innbruddssikkert gjerde mot Russland, mens integreringsminister Sylvi Brustad tror lukkede asylmottak, gjerne ved bruk av mærer, faktisk er veien å gå.

Organisasjonen for asylsøkere, NOKAS, protesterer imidlertid kraftig på forslaget. De mener svenskene har en mye bedre resept. I Sverige er det nemlig bestemt å bruke mærer for kvinner, mens asylsøkere vil stå utenfor. Altså helt motsatt av dette forslaget, og det er i følge NOKAS veien å gå. De er også skeptiske til fiskelukt av mærene, og at det kan bli ganske mørkt i bunn av en mære. NOKAS mener samtidig at et kosthold som består kun av fisk kan bli noe ensformig i lengden, men at det er langt bedre enn spekeskinke, salami og griselabber selvsagt.

- Helt sprengt, sa Lars Gule, som ekspertkommenterte forslaget for NRK på NRK.

- Drittsekker, la han til.

Han får støtte av lederen av Kystpartiet, Brumle Bastian, som på vanlig vis æresskjelte alt og alle på et nordnorsk svært få forstår.

Av det tydbare, var det at Oddekalv er en hæstkuk som prøver å sabotere næringa til fiskemilliardærer langs kysten, og at Sylvi Brustad er en stor fette, hva nå det betyr.

Forslaget har uansett satt ny glød i fiskeforedlingsindustrien, og det rapporteres om halvtomme mærer som tømmes for halvsyk fisk og heises på land langs hele kysten, der fiskeforedlingen snart er klar for asylstrømmen.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.56/5
Rating: 2.6/5 (104 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.