Grande og Solberg deltar i EM i Pokemon Go

 
Grande og Solberg deltar i EM i Pokemon Go
Loading...
Loading...
Etter flere oppslag i nyhetene, der Erna Solberg har vært i knallhard Pokemon-trening rundt omkring i Europa, for å fange Pichachu før alle andre, og Trine Sofie Grande har benyttet ethvert ledig øyeblikk og anledning sittende på forskjellige møter der hun uansett ikke har noe å bidra med, og der Pokemon har vært i rommet, kommer nå forklaringen.

Grunnen er at de to er påmeldt EM i Pokemon Go, som går av stabelen i Mekka i Saudi Arabia i Desember, der folk fra hele verden kan delta, bekrefter formann i Pekemon Go Norge, som også har foreslått for FIFA at Pokemon blir en OL gren.

Det er altså årsaken til at de to har ligget i beinhard harddtrening.

Nestleder i Venstre, Rabid Raja, innrømmer at han flere ganger har blitt vettskremt og hoppet til i stolen, sånn at halal-te har sprøytet vegg i mellom når Grande har trent på det verste.

- MIN!!! skriker Grande plutselig, lirker seg brutalt løs fra stolen og dundrer over golvet for å fange en Pokemon, sier Raja, som selv har sluttet å spille på mobilen etter et hendelig uhell i stortingssalen tidligere i år.

Både Solberg og Grande påstår at Pokemon Go er mye mer spennende enn både Bejewled, Farmville og Candy Crush, som de begge har problemer med på grunn av for store valker på fingrene og alt for liten skjerm.

Solberg, ofte sett på Pokemon Go jakt i europeiske storbyer, der hun assistert av livvakter brøyter ned uskyldige ungdommer i samme ærend, er av bettingselskapet GoBet24 rangert som nummer to i verden, og dermed favoritt til EM tittelen i sin vektklasse.

Kun den tidligere svenske immigrasjonshandleren, Mona Salhin, er rangert over Solberg. Det skyldes i første rekke en mer ivrig og bedre betalt livvakt enn Solbergs.

Grande, som stiller i omtrent samme vektklasse som Solberg, sier til NSB at hun frykter varmen aller mest. Hun må av samme bettingselskap finne seg i å være rangert på 28 plass, rett bak italienske Piazava Mussolini, barnebarnet til bestefaren.

- Det blir tøft i sanddynene i Sahara, sier Grande, som har kranglet i ukesvis med SAS for å slippe å betale seteavgift for 3 seter, som de forlangte.

Den danske integreringsministeren, Ingrid Støjberg, som er rangert på 3 plass i verden, sier til TB at Solberg blir en hard nøtt, men frykter imidlertid ikke Grande, som hun tror vil slite noe fryktelig i over 90 grader og brennhet sol i syden.

Støjberg har holdt formen ved like ved å lete opp Pokemon rundt Riksdagen, det danske stortinget.

Det blir utvilsomt spennende å følge de to norske politikertoppene i Desember, da de rusjer ned sanddynene med ski på beina og øynene på mobilen, så tvi-tvi, måtte beste landskvinne vinne!
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.53/5
Rating: 2.5/5 (92 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.