Hydro ansetter første muslimske dypvannsdykker

 
Hydro ansetter første muslimske dypvannsdykker
Loading...
Loading...
Den ukjente aktivisten Thee-Yezen Al Obbadobba, som vel egentlig svært få har hørt om eller har noen særlig interesse av, blir den første muslimske dypvannsdykkeren for Hydro.

Obbadobba sier til Nettoavisen at han gleder seg veldig til jobben, og har allerede fått froskemannsutstyret hjem: en spesialsydd burkini (se bildet).

Planen er at Obbadobba skal operere på ekstremt dypt vann i norskerenna i Skagerak, der blåskjellsanking og krabbe og hummerfangst blir en del av jobben.

- Det blir spennende å se om burkinien tåler trykket etter 9000 meters dybde, sier Obbadobba, som avviser all kritikk om at jobben er homsete.

Han mener burkinidebatten sporet av allerede for flere måneder siden, da japansk politi gjennomførte raid på japanske strender, der de skjøt mot det de oppfattet som fiendlige ninjaer.

I følge Hydro ble Thee-Yezen Al Obbadobba ansatt på en såkalt minoritetskvotering, men også fordi han kunne holde pusten i nesten 2 minutt, noe som kan være nyttig dersom noen skulle komme til å kutte luftforsyningen.

For å komme i best mulig form til oppdraget offshore, har Obbadobba trent i Frognerbadet, der han har satt skrekk i folk fra bunnen av. Han har også bedrevet intervalltrening på Grønland, der han iført burkini har måttet spurte fra forbanna brødre som ikke er brødre.

Obbadobba begynner i jobben på den muslimske festdagen 11 September, da sang og gledesdans ofres for imploderte blåskjell og arter aldri før sett.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.93/5
Rating: 2.9/5 (84 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.