Tips for å bli kvitt låneagenter fra Facebook

 
Tips for å bli kvitt låneagenter fra Facebook
Loading...
Loading...
Tips for å bli kvitt låneagenter fra Facebook profilen din (som visstnok virker)

Gu’bedre leser Evy har sendt oss et tips hun garanterer virker mot disse såkalte låneagentene som i ny og ne ramler inn på vennelisten på Facebook. Folk man i søvnig eller dritings tilstand har lagt til. Folk man ikke aner en millimeter om, man som hadde et par felles venner, så hvem vet, kanskje en man kjenner eller liker?

Men så begynner de å kommentere hos deg. Det ene lånetilbudet helt likt det andre, på gebrokken norsk, på hver post siden 2008.

 I følge IT-avdelingen her på huset, kalles sånt “spam” eller “sperm,” alt avhengig av hva de jobbet med akkurat da, men er tydelig uønsket, som også Evy påpeker.

Disse nye vennene kommer som sagt inn porten på stigende rus, og det er ikke alltid man oppdager skaden før den har skjedd.

Men nå har Evy løsningen, og den ønsker hun å dele med så mange som mulig.

- Oppdager man en agent, må man løpe det man klarer til en telefonkiosk og vente til det ringer, sier hun, men så treffer hun rett spor og forteller om Facebook-trikset.

- Får man en agent på vennelista, er de ofte fra Nigeria eller et annet shithole, men heter amerikansk Jesse James og Joe Dalton. Det lett å ta feil, og da må man bare løpe. Over tak og slenge seg inn vinduer. Med det samme, sier Evy, og ramler plutselig inn på feil spor igjen.

- Man må koble dem, fortsetter hun etter å ha summet tankene.

Hun forteller om et listig plot der hun har har samlet dem sammen og lagd et helt lite samfunn i samfunnet, der lånetilbudene flagrer, og hver post i gjennomsnitt har 5000 kommentarer. Så langt har hun over 20 agenter involvert.

- Det er litt som Farmville, bare med ekte mennesker, sier Evy litt guddommelig.

I prinsippet går det ut på å beholde alle agentene til man er sikker på at de har godtatt hverandre som venner, og dermed bygge opp ditt eget lag med agenter på en måte, forklarer Evy, og legger til at skaden jo allerede har skjedd uansett, på alt siden start, og at det er sjelden de kommenterer mer enn en gang på samme post. Hun anbefaler å beholde agentene for seg selv.

- Men hadde jeg nådd telefonkiosken i tide, ville ting vært annerledes, sier Evy plutselig, mens hun prøver å se Trinity-sexy ut.

Evy anbefaler alle å lage sine egne lag med agenter, og deretter enten invitere til Mafia Wars eller noe annet lett forståelig på Facebook.

- Ingenting er som du tror, du er bare ikke våken, avslutter Evy, før hun kaster seg ut vinduet fra tolvte etasje for å bevise det.

RIP
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.73/5
Rating: 2.7/5 (91 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.