Ordfører: - Derfor bør du ikke velge Karasjok

 
Ordfører: - Derfor bør du ikke velge Karasjok
Loading...
Loading...
Tidligere denne uken ble det kjent at terrormistenkte Hubbabubba Hussein prøvde å overtale dommeren til å sende ham til Karasjok i stedet for tilbake til cella. Grunnen til dette var i følge NSB at han begynner å merke brakkesyken komme snikende, siden han fikk samme celle som sist. For selv om alle cellene er prikk like, merkes det visstnok på kroppen, noe som antageligvis er i strid med internasjonale retningslinjer om ulike celler, skriver telegrafbyrået.

Hubbabubba Hussein, nybarbert og med hvite klær, sa til retten at han har gjort som kompisen, Arafat Bhatti, og meldt seg inn i Jehovas Vitner for å virke troverdig, men verken retten eller PST trodde på ham. Blandt annet et ISIS lommetørkle og en ISIS klokkerem, tyder på at Hubbabubba fortsatt har klokketro på IS-krigerene i ørkensanden og gatene i Europa.

Som forventet nektet PST å kommentere ryktene om at Hussein, etter at Profetens Ummah kom fram til at de mangler en mann helt nord, ufrivillig ble valgt til jobben da alle andre nektet, og at det hele således var avtalt spill mellom ham og forsvareren, ettersom Karasjok var utpekt som ny terrorbase i nord forlengs, og ikke noe valgt der og da, som et ugooglet geografisk integreringsbevis over Norge.

- Vi kommenterer ikke rykter om du ikke har bevis, sier leder av PST, Benerikte Bjørnson.

Dette er imidlertid ubeviselige rykter ordføreren i Karasjok har fått med seg og tror på, og han gir nå den tidligere lederen av den islamistiske gutteklubben Profetens Ummah, noen svært enkle råd om hvorfor han ikke bør velge Karasjok.

- Karasjok er fullt av samer og mer eller mindre halvdritings nordlendinger med digre kniver, og mottoet vårt er: “På vidda hører ingen deg skrike,” sier Karasjok-ordfører Sami Ante Lappa på halvsamisk. "Heller ikke funnet," legger han til, før han slår et par slag på runebomma og viser hvor skarp kniven er ved å kutte linja.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.48/5
Rating: 2.5/5 (95 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.