Friele: - Bergen kommer til å bli rikere enn Dubai!

 
Friele: - Bergen kommer til å bli rikere enn Dubai!
Loading...
Loading...
De nye planene for Bergen, som ble framlagt på et kommunalt kontor i kjelleren på rådhuset i forrige uke, høster nå både internasjonal anerkjennelse og fordømmelse, og ren misunnelse.Arkitekten bak planene, eller Prosjekt Cover Up, som initiativet er kalt, er den tidligere ordføreren i Bergen, kaffemogulen Wolfgang Friele.

- Bergen kommer til å bli rikere enn Dubai, skarrer Friele på lavmælt, nesten ikke hørbart bergensk.

Prosjektet, som er det mest omfattende i bergens historie, blir allikevel ikke det dyreste, lover Friele, da hovedleverandøren både har gitt kvantumsrabatt og kompisavslag.

Friele mener dessuten at absolutt alle, kanskje med unntak av bønder og brannmenn, vil ha nytte av det spektakulære prosjektet. Han mener videre at samtlige kritikere må være innflyttere til Bergen, folk som ikke har vokst opp med vått plaskregn 362 dager i året.

Kort forklart går prosjektet ut på å dekke Bergen med olivengrønne Europris-pressenninger, som knyttes sammen med blått 10 mm Europris-nylontau. Planen er at hver millimeter av Bergen skal dekkes, med utgangspunkt i Ulriken, og alt regnvannet skal samles i bånn ved brygga. Derfra skal en rørledning gå til land i midtøsten og Afrika, der de ellers måtte gravd febrilsk og fånyttes i sanden etter vann, før de ga opp og daua.

Men vannet vil ikke bli gratis. Forretningsmannen Friele, som forlengs har omregnet antall kubikk regnvann i sekundet til kopper kaffe, mener én krone koppen kan være passe der nede i Sultistan og omegn.

Dermed vil Bergen få inntekter på milliarder i timen om det øser skikkelig ned, sier Friele beskjedent.

Han tror ikke folk vil reagere på det grønnlige dystre lyset som vil prege Bergen, da det kun byttes ut med grått.

- Så blir det jo knusktørt overalt hele tiden, sånn at folk kan drikke kaffe ute som i Oslo, sier Friele, som også tilbyr en rørledning til kriserammede bønder på østlandet, men da med norsk pris på kaffevannet.

Den amerikanske statskontrollerte fjernsynsstasjonen CNN, kaller Bergen et humanitært foregangsland, noe som har satt ny fart i diskusjonen om at bergensere egentlig ikke er fra Norge, men fra Bergen.

Men kritikken har også haglet fra utlandet, og nå trues Bergen med søksmål om plagiat.

Den finske ernæringseksperten Teppo Tekko Kekkolainen, som også er ordfører i den lille østfinske bygda Hampalampa, sier nemlig til det finske nyhetsorganet Nikkinoki, at Bergen har stjålet hans ide, og kun byttet Europris med Biltema, som var hans opprinnelige ide.

Han tror Friele kan ha snappet opp ideen via ukjente kilder han ikke kjenner til, og det er i såfall mot både den internasjonale vannkonvensjonen og den internasjonale konvensjonen om bruk og salg av regnvann med plagiert ide, som han påstår er ulovlig.

Friele på sin side fnyser lavmælt og forsiktig av beskyldningene. Han sier han fikk ideen på toppen av Ulriken, dyvåt og gulpende etter pusten. Det var da han så Bergen i et nytt lys.

- Jeg så alt vannet, tok en kjapp hoderegning og fikk rundt 900 millioner kopper kaffe i sekundet, og da var det nesten opphold, sier Friele.

Prosjekt Cover Up, skal nå gjennom neste nåløye for å bli godkjent, nemlig bergenserinnen Erna Solberg. Norges statsminister, som på grunn av vannskrekk ikke reiser til Bergen uten at både NRK og TV2 har lovet opphold, husker knapt hvordan det var å vokse opp med konstant svømmehud mellom tærne og skrukkete hender. Det er derfor knyttet stor spenning til om statsministeren velger å godkjenne å kamuflere en hel norsk by under grønn pressenning, eller om hun velger å stemme med hjernen for en gangs skyld.

Det er uansett ventet at Solberg vil komme med et svar senest innen neste uke, og blir det et ja, starter monteringen og tildekkingen av Bergen umiddelbart.

- Alle i Bergen vil i løpet av kort tid bli mangemilliardærer, for regnet tilhører byens befolkning, sier Friele, som samtidig ber bergensere begynne å kjøpe pengetellemaskiner, safer og store svarte bager.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.76/5
Rating: 2.8/5 (95 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.