Solberg vil lage Prince Wonderland

 
Solberg vil lage Prince Wonderland
Loading...
Loading...
Statsminister Erna Solberg, som er ihuga blodfan av avdøde Prince, vil ta 0,6% av oljefondet for å by på pedofile Michael Jacksons gamle bolig på grensen mellom New York og California. Der vil hun at staten Norge skal spytte inn 3000 milliarder dollar for å lage Prince Wonderland.

Ettersom eiendommen er ekstremt nøye etterforsket av FBI, er den nøye vedlikeholdt og kostet for fingeravtrykk med tannbørste for hver cm, i følge Solberg, som har stålkontroll på kjendisnytt om Prince, Michael Jackson og Maradonna. Sistnevnte var et forbilde i årevis, med sangen “Like a Virgin,” til Solberg ble touched for the very first time og mistet interessen.

Men Prince mistet hun aldri interessen for. Faktisk har den bare økt etter hans bortgang, og har nå blitt et problem innad i Høyre, bekrefter utenriksminister Bjørg Brenda.

- Ja, det har blitt et irritasjonsmoment at Erna sitter med ørepropper og Prince på full vreng når vi har møter. Og vi vet at hun ikke hører oss, men allikevel smiler hun og nikker eller gir en tommel ned, ikke bare omtrent vilkårlig, men helt vilkårlig, sier en oppgitt Brenda.

Han sier videre at Solberg har blitt risikofaktor å sende til USA, for enten sitter hun bare og filer tåneglene til Obama eller en annen amerikaner som ikke liker Trump, eller hun prøver å by på Michael Jacksons eiendom.

- Heldigvis må utenlandske overføringer via meg, sier utenriksministeren, som ellers frykter at Ernas shoppinginstinkt ville tatt helt over i statene, som det gjorde i Sverige, da hun kjøpte Malmø og Stockholm tidligere i uka.

LES: Norge har kjøpt Malmø og Stockholm av Sverige

Nå kaster FrPs nestleder seg inn i diskusjonen.

- Om vi skulle brukt så mye av skattebetalernes penger på noe så dumt, så skulle det hverfall vært et DDE Wonderland, og ikke en ukjent neger fra sørstatene, sier Sandberg lattermildt.

Men Erna står på sitt og mener helt bestemt at ikke bare Norge, men hele verden trenger et Prince museum og en fornøyelsespark i purple med noe regn.

- Folk fra hele verden vil valfarte til parken. Det vil bli Princes’ mekka, sier Solberg oppglødd, og tar et par strofer fra hukommelsen.

- Større enn Jurrasic Park, legger hun til, mens hun kysser et bilde av Prince.

Men hun får også uventet motstand fra SV.

SV-leder Audun Lysbakken, ser ikke poenget med verken et Prince museum eller et DDE museum. I følge ham bør eiendommen kun kjøpes om det er snakk om et Fantomet museum, og han tilbyr samtidig seg selv i rollen som Kit Walker, aka Fantomet.

Erna Solberg reiser alene til USA i slutten av måneden, da Bjørg Brenda ikke lenger tør, og det er ventet stor spenning til om hun legger inn bud på eiendommen. Bet24 har satt oddsen til 1,3 for at Solberg kjøper eiendommen, mens det amerikanske bookingselskapet US Booking, setter oddsen 1 til 7 i mot.

Det månedlige amerikanske magasinet Newsweek, tror imidlertid at Solberg dropper hele oppkjøpet om hun blir klar over at Black Fiday salget inntrer samtidig med oppholdet, der man kan spare hundrevis av dollar på en brødrister til femten.

Mener du skattepenger og tilrante bompenger skal gå til noe så blåst utenlands, eller stemmer du på Erna og synes hun er en luring?

Relaterte saker:

Lysbakken slutter i SV - blir Fantomet i stedet

Trump kaller livredd Brenda til ringenErna Solberg krever Prince-byste på Stortinget

------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.94/5
Rating: 2.9/5 (105 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.