KrF løser boligmangelen for flyktninger internt

 
KrF løser boligmangelen for flyktninger internt
Loading...
Loading...
KrF nestleder Grunn Eriksen, som ble verdensberømt etter at hun klarte å ta på seg 47 t-skjorter på ett minutt under sist landsmøte, og dermed slo den forrige Guiness verdensrekorden med et hundrenedels splittet nanosekund, ønsker nå å huse husløse flyktninger privat. Mange.

- Vi trykket opp 200,000 flotte t-skjorter med 10,000, og da må de også ha en plass å bo, så jeg stiller hybelen min til disposisjon i Jesu navn og ånd, sier Eriksen til den kristne avisa Vårt Vann.

Eriksen, som bor i en knapt 30 kvadratmeter stor hybel, sier at 60 flyktninger om gangen får plass om de får en halv kvadrat hver, men hun ønsker også å rotere, for å få plass til enda flere.

- Ja, om vi har tre skift, fra 7-15, 15-23 og 23-07, så får jeg totalt plass til 180 flyktninger i den lille hybelen min, og tenk da hva hva folk med store hus får plass til, sier Erisen, som virrer elegant på håret før hun plutselig bryter ut i armensk tungetale.

Eriksen sier hun har sett bilder av tog "der nede fra," og der ser det ut som de klarer seg med to mann per halvkvadrat, så det kan også være muligheter for enda mer utvidelse av pers/m2, sier hun etter tungetalen på rundt tre minutt.

Hva folk som må bytte plass med andre som skal prøve å sove på halvkvadraten sin skal finne på, har Eriksen ikke tenkt skikkelig gjennom, men hun mener de bare kan gjøre som de ellers pleier å gjøre, gå på jobb eller på skole, gå på kino, henge ut på et kjøpesenter for å hjelpe kunder å pakke, eller sånn som flyktninger driver med, sier Eriksen litt forvirret.

Partikollega Eivind Prisa Herrem, som har en stor svinefarm med uthus han ikke bruker, kommer nå Eriksen i møte og tilbyr uthusene til flyktninger. Han vil samtidig ta i mot hundrevis i hovedhuset på gården, og etter å ha lest denne artikkelen planlegger han nå å adoptere Eriksens rotasjonsplan. Dermed vil det være snakk om tusenvis, kanskje så mye som halvparten.

- Så lenge de ikke har problemer med å møte griser utenfor døra, så går det fint, sier Herrem, som har 60,000 frittgående unggriser spradende på gården.

Dermed kan det se ut som KrF på egenhånd er i ferd med å løse den akutte boligmangelen for flyktninger når de sparkes ut av asylmottakene for å gi plass til nye.

- Dette løser vi bare innad i KrF, sier Eriksen stolt til slutt, og tror problemet er over innen timer.

Hun røper nemlig at hun har sendt en telefaks til KrF-sjef, Knut-Arild Hareide, som for tiden maler mønet på Bømlo Bedehus, der hun ber ham huse resten av flyktningene på skift i nettopp bedehuset, samt å dra med seg noen hundre hjem.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.66/5
Rating: 2.7/5 (82 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.