Dansk kunstner sjokkerer med penismaling i verdensklasse

 
Dansk kunstner sjokkerer med penismaling i verdensklasse
Loading...
Loading...
Den danske penismaleren Maximus Owe Jensen, viste på Søndag at han har forbedret seg kraftig det siste året, da han stilte ut nye verker.

Fantastiske kopier av kjente malerier fra gullalderen hang på rad og rekke, alle sirlig malt med hodet. Mest interesse viste besøkende tilsynelatende for et 3 ganger 2 meter stort penismaleri nøyaktig maken til Brudefjorden i Hardanger, som ble malt av Hans Gude lenge før Kristus tid.

Også det kjente 'Elg ved vann,' som ble malt av den norsk-kinesiske jegeren Børre Pang Pang, rett før det smalt og han blåste ut hjernen på motivet, fikk mye oppmerksomhet.

Ikke uten kontrovers, som vanlig

Som vanlig var lett uberegnelige og spontane Jensen til stede på utstillingen, og det ble mer Jensen enn folk faktisk hadde forventet.

For under åpningsdagen av den nye utstillingen i København, fikk Jensen plutselig en uløselig trang til å male. Dermed røk klærne av i rekordfart, og han begynte å blande farger på paletten med tissen.

- Det var veldig inspirerende å se Jensen arbeide, og det var også lov å delta, sier Lotte Knudsen, som sto for skuring med klut og white spirit.

For mens Jensen produserte det ene hovedverket etter det andre på løpende bånd, så detaljert at man nesten ikke ser forskjell mellom maleri og bilde, hang besøkende opp maleriene fortløpende, bød på dem, betalte og gikk.

Dermed ble dagen mer innbringende for Jensen enn han egentlig hadde tenkt seg, og totalt tjente han over 300 kroner. Det kunne selvsagt blitt mye mer, men eksentriske Jensen begynte å prute nedover med folk som bød for høyt.

Årets penismaleriutstilling “Pik,” blir værende i København ut måneden. Så går turen videre til Padborg og Aarhus, før den ender opp i kjellerstua hos broren i Thisted utpå nyåret.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 3.00/5
Rating: 3.0/5 (111 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.