Nordmenn i Danmark klarer ikke integrere seg

 
Nordmenn i Danmark klarer ikke integrere seg
Loading...
Loading...
En rekke episoder den siste tiden tyder på at nordmenn ikke takler Danmark så godt som tidligere antatt, viser en forskningsrapport fra det danske meteorologiske Institutt (DMI).

Rapporten peker på flere forhold, som blandt annet språk og kulturvansker, men også ukontrollert afghansk tafsing, som kan være et problem på sterkt stigende rus hos nordmenn, noe som antagelig skyldes en genfeil fra vikingetiden, da voldtekt ala ISIS sto på programmet.

Rapporten peker videre ut dansk tellesystem som en stor bøyg for nordmenn, som på sin side er vant med å telle normalt og logisk. Dette deler de forøvrig med svensker og finner, som heller ikke forstår millimeteren av dansk tellesystem. Til gjengjeld scorer afghanere i 50 åra og syrere i alle aldre faktisk høyere på innlæringsfaktoren enn samtlige andre land, inkludert Ghango, der klikkelyder er språket. Dette skyldes at de ikke kan regne fra før, så da er det enklere enn å måtte begynne å tenke feil.

En annen alarmerende faktor som taler mot integrering av nordmenn i Danmark, er den utrolige norske nasjonalfølelsen, der det gjelder å vise at man er nordmann og aller best of the best of the best, uansett. En nordmann i Danmark heiser det norske flagget så ofte han kan, stolt som en hane hver gang, viser rapporten.

Men dette er kun en tvangshandling fra en lykkelig oppvekst med 17 Mai og hundretusenvis av norske medaljer i skisporet og på skøytebanen, mens verdensmester Dollie Delux herjet på radioen, i følge rapporten, som er signert av 38 framstående danske meterologer.

Også dansk alkohol, mer spesifikt Tuborg øl, får en rundhåndet skyllebøtte av integreringsutvalget hos meterologisk Institutt. Det samme får Carlsberg.

Utvalget mener samtidig at utvalget må bli større, så ikke kun disse to merkene må ta all skylda.

I følge rapporten er det nemlig stor kulturforskjell mellom dansk og norsk alkoholkonsum. For mens dansker er mer vant til å drikke jevnt, og dermed ikke holder seg klin edru 6 dager i uka, for så å drikke seg fra sans og samling berserk den ene dagen, gjør nordmenn ofte det i Danmark, hver dag, spesielt om de har invadert på ferie.

- Det er klart det er et problem. Edru nordmenn er svære nok at forstå, sier Bendik Holmsen, som er fast ansatt på Statoil i Aarhus.

Han forteller om episoder der han har følt seg utrygg på jobb, når nordmenn kommer inn for å kjøpe mer øl.

- De er som en blanding av zombier og vikinger, sier Holmsen, som forklarer at de raver rundt uten styr på seg selv, mens de skriker “Roseeeeeenbooooooorg,” eller “Eeeeeennnnnnngggggga!” eller noe annet uforståelig vrøvl man ikke forstår. Det er om de kan snakke i det hele tatt, og da minner de mest om zombiedelen av blandingen, sier han.

Holmsen mener også at afghansk tafsing kan være et problem i den tilstanden, men at det ofte er uforskyldt, da de bare trenger å støtte seg for ikke å tryne.

Det verste er allikevel når de skal betale, sier Holmsen, som påstår det kan være farlig å si summen på dansk om det er fulle nordmenn.

- Ja, da blir de helt satt ut med det samme, og de blir ofte aggresive, sier Holmsen.

Han forteller om en episode der en full nordmann skulle kjøpe en pølse, en snickers, en pornofilm og en tuborg, men da han skulle betale halvfems, ble balladen komplett.

- Han forlangte å få det på logisk og forståelig, men for meg var det jo akkurat det, og da klikket han radikalt og truet med å buksprette både faren og broren til en en eller annen gravsvartefaen, sier Holmsen.

Politiet ble tilkalt, men heller ikke de klarte å tyde hva han sa, og ikke hadde de tolk heller, så de lot ham gå med en advarsel.

Nordmann innrømmer integreringsproblemer

Vi har møtt en nordmann som bor i Danmark. Han foretrekker å være anonym, men forteller om integreringsproblemer også uten alkohol og tall.

- Jeg har bodd i Danmark i 10 år nå, kun med noen gjestevisitter i kongeriket og fedrelandet, men fant i dag ut at integreringen er så som så, også for min egen del. Naboen, som er bonde, holder på å kappe korn, så han stoppet og slo av en vits han smålo av mens han fortalte den, men alt jeg hørte var jao, jao, jao, jao, jao i 2 minutt, før han holdt på å le seg ihjel. Eh Hæ? sa jeg. Dermed innså jeg at jeg trenger hjelp, så jeg begynner på danskkurs sammen med Abdullah Ali og Mohammed Rafiq Hamas på Mandag, sier den anonyme nordmannen Even Haraldsen, fra kontoret i tredje etasje i Halostrædet 14 i den lille landsbyen Ægir i Skive.

Men det aller verste er, i følge rapporten fra DMI, at nordmenn kjører hinsidedes fornuft også om det er frost og snø, så å se nordmenn komme susende i 90 på isføre er slett ikke uvanlig. Dette forklarer statsmeterolog Bo Bang, at skyldes en iboende trang for nordmenn til alltid å være best, altså komme først, men også det faktum at nordmenn ikke er så nervøse som dansker om det kommer 5 cm snø. Dessuten får nordmenn ofte en slags villskap over seg når fartsgrensene øker såpass mye mer enn i Norge, og når foten først trykker pedalen i bånn, er det vanskeligere for nordmenn enn andre å lette på trykket, skriver DMI.

Andre språkproblemer er ordet svært, som betyr to helt forkjellige ting på dansk og norsk, men også det danske uttrykket “hvornår,” som setter nordmenn i sjakk matt nesten hver gang, da de finner det logisk med to setninger og to spørsmål, og dermed kollapser de mentalt når de må besvare to spørsmål på en gang.

Dette var forøvrig årsaken til unionsoppløsningen i 1948, i følge Wikkipedia.

Mot lovforslag

Den danske integreringsministeren, Inger Støjberg, sier til det internasjonale Pokemon magasinet Pikachu, at nordmenn risikerer tvangsantabus og obligatorisk 54 måneders danskkurs om ikke integreringen bedrer seg umiddelbart, og at nordmenn som ikke klarer å si “rød grød med fløde,” på flytende nordjysk, vil bli sendt på danskkurs, om så i håndjern.

Nordmenn på billig dansk fyll vil også bli berørt, varsler Støjberg, som vil innføre promillekontroller for dritings nordmenn som vil kjøpe alkohol på bensinstasjoner og i butikker. Hun foreslår at kassabetjeningen kan foreta stikkprøver om nordmenn “raver rundt.”

Dette har imidlertid medført at den Danske Kassadameforeningen (DDK), har protestert kraftig mot Støjberg, som mener hun utsetter medlemmene for ureglementær livsfare i embeds medfør, noe de reagerer sterkt mot.

- Støjberg har tydeligvis aldri møtt en full og komplett uforståelig nordmann, sier en sarkastisk avdelingsleder i DKK, Preben Jensen.

Også danske Antifa og andre organisasjoner som Mayhemanerki 1919 og Amnesty International har kommet på barrikadene og fordømmer den rasistiske danske holdningen overfor nordmenn. De mener norsk tafsing i dritfylla er norrøn kultur, at nordmenn som kviner rundt på isholka er noe dansker bare må venne seg til, og at nordmenn teller på sin måte må dansker også respektere, og faktisk også begynne med, mener organisasjonene.

Allerede har det vært en støttekonsert og en antiprotestaksjon foran den norske ambassaden i København, der Kim Larsen spilte. Men da AFA kastet roser mot muren og ropte vennlige slagord på dansk, ble det ikke tatt nådig opp av ambassadevaktene, tidligere spesialsoldater fra Telemark bataljon, som er folk fulle av PTSS og innebygde traumer, og som ikke forsto et kvekk.

- De ropte noe om Benghazi på norsk, så åpnet de ild og skjøt mot alt som rørte seg, sier et forskrekket medlem av AFA, som er maskert for anledningen og vanskelig å identifisere.

Skuddhullene i bygningene rundt ambassaden vitner om dramatiske hendelser, diger ammunisjon og en skuddvillighet man ellers kun ser på standplass i stående i svensk skiskyting for menn.

Den norske ambassaden har beklaget hendelsen og lover å betale for skadene direkte fra oljefondet, men ambassadepersonell advarer samtidig mot demonstrasjoner i nærheten av norsk territorium hvor som helst i verden.

“Man bør simpelthen ikke provosere nordmenn, enten de er edru eller ei. Denne gang skjøt vi over hodet på de maskerte islamistene for å spre dem, men neste gang deler vi folk på tvers og på langs med det samme,” heter det i en krass pressemelding fra vaktrommet på ambassaden.

Dette fordømmes imidlertid av den norske utenriksministeren, Bjørg Brenda, som alt annet. Han sier til NSB at norsk vaktpersonell ikke har myndighet til å skyte dansker, bare fordi de ikke hører forskjell på dansk og arabisk. Han innrømmer imidlertid at rapporten fra DMI er spot on, siden gjenkjennelseseffekten er stor.

For Brenda, som flere ganger har feriert i Danmark, sier at det første som skjer når han kommer fram er at det norske flagget heises, og da er den leide eiendommen et lite stykke Norge så lenge han okkuperer den. Også bakruta i bilen er tapetsert med norske flagg, som er vanlig når man reiser ofte til Danmark. Deler av alkoholfaktoren ser imidlertid Brenda som et sørnorsk fenomen og tror ikke folk nord for Trondheim er involvert i å handle øl på bensinstasjoner, da halve bilen som regel er fullt opp av medbrakt HB eller ferdigblandet karsk.

Forsoningsmøte i Italia

Den norske integreringsministeren, Sylvi Listhaug, har nå innkalt sin danske kollega, Inger Støjberg, til et forsoningsmøte i Italia, der det sørafrikanske landet Abbadabba og Protec har hyret Listhaug til å teste overlevelsesdrakter i tropisk farvann.

Listhaug sier hun har forberedt seg godt til møtet og har nå lært både hva svært betyr, som ble et problem sist de møttes, og også hvordan hun skal takle spørsmålet hvornår.

- Man må bare ta det rolig, puste gjennom nesen og ta en pause, for da blir det enklere å koble de to spørsmålene fra hverandre, sier Listhaug, som fikk tipset av en partikollega som er gift med en dansk kvinne.

Før et eventuelt dansk lovforslag legges på bordet, anmodes imidlertid nordmenn i Danmark om å vise mer hensyn til sine danske verter, kjøre roligere, drikke mindre Carlsberg, og ikke heise det norske flagget utenom offisielle flaggtider, og spesielt ikke når Norge slår Danmark i damehåndball, som er nasjonalsporten i pannekakelandet, da det ses på som en svært (veldig) provokativ handling som sårer mer enn nordmenn flest er klar over.

Videoen under viser en full nordmann på en Statoil bensinstasjon i den danske byen Viborg. Vi advarer mot sterke scener.


------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.62/5
Rating: 2.6/5 (93 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.