Trump kaller livredd Brenda til ringen 
Trump kaller livredd Brenda til ringen


Loading...
Loading...
Den frittalende neste amerikanske presidenten, Donald Trump, som også har en fortid i den profesjonelle fribryteringen, der herrefrisering var spesialvåpenet, har nå fått med seg at den norske utenriksministeren, Bjørg Brenda, via riksdekkende media har advart hele det norske folk kraftig mot ham.

Og da klikket det selvsagt for Trump igjen, siden norske velgere er kritisk viktige i flere kanadiske delstater.

I et rabiat angrep på Brenda, der fråden sto, med hoggtenner gnistrende i kjeften, med blikket til en Creutzfeldt-Jakobs-syk kalv på speed, og med utvoksende horn i pannen, sa Trump: “Brenda? who the hell is Brenda?

Men han stoppet ikke med det. I nok en forkastelig og hårreisende uttale, sa Trump hånlig:

- Skulle likt å fått hun der Brenda i ringen. Da skulle det blitt kruspermanent på null komma niks, både oppe og nede.

Uttalelsen fra Trump blir av Brenda tolket som en ren krigserklæring, om Trump vinner, og han har tatt saken opp med Jens Stoltenberg i NATO, da Brenda naturlig nok tar saken personlig og er livredd.

Men selv om Stoltenberg nektet å ta stilling, og i stedet henviste til vaskekona i tredje, akter ikke Brenda å gi seg.

Neste steg blir menneskerettighetsdomstolen i Haag, der Brenda, ifølge ham selv “må vinne,” ellers tør han ikke lenger å reise til USA. Dermed må han sende Erna alene, noe som i følge ham ville vært “beklagelig dypt tragisk,” ettersom hun den siste tiden har begynt å promotere et Prince Wonderland i de gamle lokalene til Michael Jackson, betalt av staten Norge.

Skulle derimot også Haag avvise saken, har Brenda en endelig backup-plan, eller som han sier, en final solution, noe han har plukket opp på chat med Hamas. Han legger seg nemlig i hardtrening. Til Nettoavisen røper han at han allerede har begynt.

- Til morgenen åt jeg 18 rå egg og løp fram og tilbake til postkassen, sa Brenda, som også har begynt å spise sunnere.

Han har i tillegg hyret Gu’bedres moderator, Bruce Espen Lee, for å lære ham noen triks.

For skulle Trump vinne, og dermed forlange Brenda i ringen, for at norske sildekvoter til Texas ikke skal opphøre, kan den norske utenforministeren riskikere å oppleve dette:


------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.64/5
Rating: 2.6/5 (88 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.