Egil sultestreiker til regninger stopper

 
Egil sultestreiker til regninger stopper
Loading...
Loading...
Egil Bodulfsen har bestemt seg for å begynne på en syrisk sultestreik for å få myndigheter og kreditorer til å slutte å sende regninger. Avgjørelsen tok han i går kveld og har sultestreiket etter det. Nå innrømmer han imidlertid at det var en tabbe og han burde utsatt sultestreiken noen timer.

- Ja, det var en tabbe å begynne før frokost, sier Bodulfsen, som med innhulte kinn, magen på innpust og nesten uten klær for anledningen, virker svært medtatt allerede etter åtte timers sultestreik.

Bodulfsen forteller til slankemagasinet Slim, at han frykter en regelrett totalkollaps utpå ettermiddagen. Han anmoder derfor gjennom magasinet at Erna Solberg tar affære.

For å avslutte sultestreiken har han et enkelt krav: Alle “idiotregninger” må opphøre umiddelbart og uten opphold. Bodulfsen nevner i fleng: Veiavgift, siden bompenger er innført, NRK-avgift, siden han ikke ser på NRK, eiendomsavgift, siden han allerede har betalt for tomta og huset, og en rekke andre regninger han mener er helt hinsides. Dessuten ser han helst at de “idiotiske CO2 avgiftene” opphører, samt moms, men det er foreløpig ikke et krav.

Han forklarer at han valgte en syrisk sultestreik da varianten har vist seg svært effektiv og uhyre virksom.

- Det pleier å gå maks to dager, så får de viljen, uansett krav, sier Bodulfsen, som lover å holde ut.

Han legger til at han også har blandet en slags svensk sultestreik inn i streiken, og har demed lov å spise opp til en hel grønn ert hver dag. Den svenske modellen er i følge Bodulfsen en sikkerhetsventil for hodet.

- Det er sånn at hjernen skal få proteiner og ikke konke ut, sier han.

Bodulfsen har flyttet inn i et billig Europris-telt på baksiden av slottet, der trafikken er noe mindre, og selv om det var et svare strev å slå teltpluggene ned i asfalt, er han sånn rimelig fornøyd med jobben.

Erna Solberg sier i en kommentar til NSB at hun selvsagt har lest artikkelen i slankemagasinet, men at det er tidlig på morgenen og hun har fortsatt ikke har fått tak i noen rådgivere, så hun ønsker derfor foreløpig ikke å uttale seg.

PST på sin side, anser Bodulfsen som en høyreekstrem terrorist, og PST-sjef Bendrikte Halvorsen sier til VG at politiet nå har initiert hemmelig overvåkning av ham.

- Det var bra han avslørte seg selv gjennom den artikkelen, for også han var totalt ukjent for oss fra før, men nå har vi omdeligert og omkalifatet på store ressurser fra overvåkning av fredelige uskyldige islamistiske teppetilbedere, til Bodulfsen, sier PST-sjefen.

Hun røper at overvåkningen og oppfølgingen er veldig tett for øyeblikket, faktisk kun rundt en meter, i følge henne.

- Ja, vi har en hemmelig agent i umiddelbar nærhet, rundt en meter, men utover det har jeg ikke flere kommentarer på grunn av den pågående hemmelige etterforskningen, sier Halvorsen.

Nestleder i FrP, Lars Sandberg, støtter Bodulfsens kamp mot makta.

- FrP politikk, sier han i knapt nok en kommentar til fagavisa Fiskaren.

På sosiale medier har det derimot vært helt knyst om Bodulfsens kamp mot ulogiske regninger. Mange mener det i første rekke skyldes at han er norsk, for selv om modellen er syrisk, har det allikevel ikke samme folkelige gehør som en ekte syrisk sultestreik, som favner langt flere.

Samme forklaringsmodell gir sosiaprosiaeksperten Gunnar Lidholm.

- Folk synes åpenbart det er langt morsommere med eksotisk språk og gestikulerende skrubbsulten hissig oppførsel, og det sier seg nesten selv. For svært opprørte og skrikende folk på et annet morsommere språk ingen forstår, er jo faktisk mye morsommere enn en nordmann alle forstår, sier Lidholm, som for tiden vikarierer som ekspertkommentator for NRK.

Egil Bodulfsen forteller avslutningsvis at han gruer seg såpass mye til lunsjtid, da suget kommer til å være enormt, at han nå, som et velvillig forhandlingskort, tilbyr en sterkt redusert NRK-avgift i stedet for et ufravikelig krav om et totalt bortfall, sånn at det snarest kan bli en snarlig løsning på konflikten, for lukten fra kinarestauranten 15 meter unna er forførende lokkende.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.51/5
Rating: 2.5/5 (100 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.