Norske Janne blir profesjonell Pokemon-fanger

 
Norske Janne blir profesjonell Pokemon-fanger
Loading...
Loading...
NSB: 16 år gamle Janne Terese Vik, fra den lille trønderbygda Gokklokk, blir landets første Pokemon proff. Det ble kjent etter et laaangt telefonintervju med NSB, der den unge jenta fortvilet prøvde å gjøre seg forstått. Av det som kunne tydes, sa hun imidlertid at hun gledet seg vilt til å turnere i gatene i Pakistan, Saudi Arabia og Kuwait, og fortalte at bikinier i alle størrelser ligger klart pakket i kofferten, sammen med bacon, snus og en kanne karsk. Alle deler er et must, i følge Vik.

Oppdragsgiver Pokemon Pro, har spesialisert seg på profesjonelle Pokemon-fangere som på egenhånd reiser rundt i gatene i hele verden og fanger pokemons.

Janne blir med dette en av norges best betalte toppidrettsutøvere, kun slått av toppatleten Magnus Karlsen, som spiller sjakk. Hun får en årslønn på vel 390 millioner kroner før moms, samt en bonus for hver fanget Pokemon.

Det afghanskbaserte konsernet Pokemon Pro, som har satset tungt på Janne, anser henne som en av europas fremste Pokemon-fangere, i følge henne selv. Hun kommer til å ha base i den afghanske hovedstaden Mosul, der også Pokemon Pro har sitt hovedsete.

Det Norske Pokemon-fanger Forbundet (DNPfF), som også har Janne som medlem, sier i en kort pressemelding at de er “sjempestollt av Jane, og ønker hene lyke til.”

På spørsmål om hun ikke er bekymret for sin egen sikkerhet når hun skal reise rundt i ghettoer i alle verdens nedsluk for å lete etter Pokemon, forteller Janne at hun allerede har overlevd å lete etter Pokemon i nabobyen Gokkafanivoll, som er like stor som Finnskrevlia, og det gikk helt fint.

- I bikini til og med, så det går nok fint i Kabul og, legger hun modig og stolt til.

Janne, som kom i kontakt med Pokemon Pro via det beksvarte nettet, tror også andre jenter på hennes alder kan oppnå samme suksess som henne.

- Man må aldri gi opp troen uansett, for plutselig slår lykken tak, sier hun.

Hun legger til at det dessuten virket som om Pokemon Pro var interessert i flere unge talenter under Skype intervjuet, ettersom de stadig spurte etter “girlfriends,” så hun anbefaler alle unge jenter som våger å ta en sjanse, om å dypdykke i enten det kullsvarte nettet, det mørke nettet, det beksvarte nettet, det sotfargede nettet, eller det helt svarte.

- Jeg hadde kontrakt i løpet av noen minutter, maks ti, forteller Janne, som ikke kan få fullrost Pokemon Pro nok.

Hun forteller at hun i starten syntes det var litt rart at de sendte så mange bilder av erigerte peniser, men at hun nå har blitt vant til det.

- Bare på moro antagelig, sånn guttehumor. Jeg ler bare av det, sier hun.

Janne har fått beskjed av Pokemon Pro om å stille på jobb i Mosul på Mandag, for et mer inngående intervju, før hun etter planen skal sendes direkte til Saudi Arabia.

Lykke til, Janne!
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.66/5
Rating: 2.7/5 (98 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.